Red Dead Online için yeni güncelleme yayınlandı: Poker, Yeni Görevler ve Dahası

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Red Dead Online için yeni güncelleme yayınlandı: Poker, Yeni Görevler ve Dahası
Red Dead Online için büyük bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile birlikte Beta süreci tamamlandı.

Rockstar Games, Red Dead Online güncellemesini bir video ve detaylı bir yazı ile duyurdu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bugün yayınlanan güncelleme ile Red Dead Online'a yeni hikaye görevleri, serbest dolaşım aktiviteleri, Poker masaları ekleniyor. Ayrıca Red Dead Online deneyimi daha güçlü ve stabil bir hale geliyor.

Rockstar Games beta sürecinde gelen bildirimler için teşekküe ediyor. Bugün yayınlanan güncellemenin bu bildirimler doğrultusunda yayınlandığını ve devamının geleceğini söylüyor. Bunun daha bir başlangıç olduğunu ve ileride geliştirmelerin yanında oyunu daha eğlenceli hale getirecek yeni deneyimlerin sunulacağını paylaştı.



Yeni hikaye görevleri onurlu ve onursuz oyuncular için sunuldu. Serbest dolaşım görevlerine ise yeni karakterler ve görevler eklendi. Dinamik etkinlikler eklendi. Poker masalarını ziyaret edebilir ve Hold ’Em oynayabilirsiniz. Poker masaları 6 oyuncuya kadar 5 farklı bölgede sunuluyor. Bu bölgeler Blackwater, Saint Denis, Tumbleweed, Valentine and Flatneck Station.

LeMat Revolver isminde yeni silah, yeni kıyafetler ve yeni emotelar yayınlandı. Bu hafta Red Dead Online'a giriş yapanlara 15 gold bar ve bazı oyun modlarında %25 daha fazla XP sunulacak.



Ofansif ve defansif oyun stilleri eklendi. Ofansif oyun stili ön ayarlı olarak geliyor. Defansif oyun stili diğer oyuncular tarafından rahatsız edilmenizi önlüyor. Ayrıca defansif oyuncular PvP etkinlik daveti alamıyor. GTA'da yer alan pasif mod gibi düşünebiliriz.

Daha hızlı silah değiştirme, yeni kontrol şeması, günlük görevlerin güncellemesi ve gold bar ödemelerin artması ekleniyor. 27 Mayıs tarihine kadar PlayStation Plus abonesine sahip olan Red Dead Online oynayabilirsiniz.

Rockstar Games önümüzdeki haftalarda yeni karakter görevlerinin ekleneceğini duyurarak oyunun en iyi karakterlerinden olan Sadie Adler'ın fotoğrafını paylaştı. 21 Mayıs tarihinde yeni karakterler ve kıyafetler sunulacak. 28 Mayıs tarihinde ise yeni oyun modları ve görevler eklenecek. 4 Haziran ve 11 Haziran tarihlerinde de yeni içerikler bizleri bekliyor.



Yaz güncellemesinde ise Red Dead Online için 3 farklı karakter rolü sunulacak. Bu roller avcı, haritacı ve koleksiyoncu şeklinde olacak. Bu roller ile birlikte yeni kıyafetler, silahlar ve ödüller sunulacak.



 


Üst Alt