Real'in rakibi G.Saray!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
fener en son kimden ve ne zaman fark yemişte gruplar belli olsun falan muhabbeti yapıyorsunuz arkadaşlar korkmayın kalede de sanctis yok çok şükür:D

guero

guero

Üye
Bir ilkokul terk arkadaş daha aramıza katıldı. Gruplar hele bir belli olsun :ehe

kimmiş o Merak ettim

Bu arada Biri demişki gruplar belli olsun yiyeceğinizi söylerim.Gruplar ne olursa olsun zaten o platformda zayıf takım yok elbet barçadan realden veya milan m.unt biri gelecek ve daha niceleri son şampiyonlar ligine katıldığımızda Finalden dönmüştük Chelsea Bizim maça kadar 2 gol yerken fenerden 2 gol yemişti ben şunu diyorum orada zayıf Takım Yok Orası Şampiyonlar LİGİ bi resital VE Fenerbahçede o ligde Fenerbahçede Zayıf bi takım deil.Biz BJK mıyız 8 yiyip gelelim :D

guero

guero

Üye
Galasaray Bu sene İntertoto yada mı gidemiyor :d:

cehili

cehili

Üye
Biri arkadaşa intertoto'nun milattan önce kalktığını söylesin.

Atakan

Atakan

Üye
Adamlar iyice serdi buraya. Burda FB konuşuyorlar hayret yahu ..Ayrıca iş Avrupaki hezimetlere gelirse, çok şükür alnı en ak olan takım biziz bu konuda. Galibiyeti mağlubiyetinden fazla olan tek Türk takımı. Başka söze gerek var mı ?
Bu arada Shevchenko Allah'tan Milan'da değil :ehe
kimmiş o Merak ettim

Bu arada Biri demişki gruplar belli olsun yiyeceğinizi söylerim.Gruplar ne olursa olsun zaten o platformda zayıf takım yok elbet barçadan realden veya milan m.unt biri gelecek ve daha niceleri son şampiyonlar ligine katıldığımızda Finalden dönmüştük Chelsea
Bu konuyla ilgili çok söz var; *** Yaran mı varda gocunuyorsun vs vs.
Finalden mi dönmüştünüz :ehe Yok ya bir ucunu tutmuştunuz kupanın :ehe

greenmile

greenmile

Üye
Adamlar iyice serdi buraya. Burda FB konuşuyorlar hayret yahu ..Ayrıca iş Avrupaki hezimetlere gelirse, çok şükür alnı en ak olan takım biziz bu konuda. Galibiyeti mağlubiyetinden fazla olan tek Türk takımı. Başka söze gerek var mı ?
Bu arada Shevchenko Allah'tan Milan'da değil :ehe

Bu konuyla ilgili çok söz var; *** Yaran mı varda gocunuyorsun vs vs.
Finalden mi dönmüştünüz :ehe Yok ya bir ucunu tutmuştunuz kupanın :ehe

shevchenkoyu servete sor sen o iyi bilir :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar İkili Tartışmalara Son versek iyi olucak birbinizin Kalbini Kırmaktan Başka bir işe Yaramıyor

guero

guero

Üye
Haklısın modum neyse klasik bi çekişme bizimksi yani FB _ GS biz de onlarda susmayacaklar ama en güzeli cevab maçın sonucu olacaktır.

cehili

cehili

Üye
Şunu belirteyim Süper Lig'de düşmeye en yakınlaşan 3 büyük takımdan sadece Fenerbahçe'dir. Averajla ligde kalmıştır.
Guero arkadaşım çok dengesiz konuşuyorsun. Daha intertoto'nun kalktığını bile bilmiyorsun sonra da ligi 8.sırada bitirmiş asla küme yarışının içine girmemiş sadece rakip takım taraftarların söylemlerine istinaden kümeye oynayan takım diyorsun.
Bu sana iyi bir cevap olmuştur herhalde bundan sonra bilip bilmeden konuşmazsın.

arslansem

arslansem

Üye
Hobaaa :hmmm konunun başlığına bak içeriğine bak.Fenerbahçeli arkadaşlarım bu kaçıncı ricamız sayamadım.Mümkünse kendi takımınızı kafanızdan silip Galatasaray bölümünde olduğunuzun farkında olun ondan sonra yorum yapın. :oke: İşin içine Fenerbahçeyi katacaksanız hiç bir şey yazmayın.Mümkünse... :oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Konu İçinde Çok fazla gerginlik olmuş konu dışı mesajlar Yazılmış bu sebepten Dolayı Konu kapanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...