Real'in rakibi G.Saray!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Real'in rakibi G.Saray!

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in her sezon öncesinde oynadığı Bernabeu Turnuvası'nda Galatasaray ile karşılaşacağını yazdı.

Santiago Bernabeu Stadı'nda 24 Ağustos'ta yapılacak maç için ilk olarak Schalke 04, daha sonra Beşiktaş ile görüşen Real Madrid, bu iki takımın Avrupa ligi maçlarından dolayı başka bir rakip aramak zorunda kalmıştı.

İspanyol gazetesi, Real Madrid'in sonunda aradığı rakibi bulduğunu ve Galatasaray ile karşılaşacağını bildirdi.

Real Madrid kulübü ise maçla ilgili resmi açıklamasını henüz yapmadı.

greenmile

greenmile

Üye
en uygun rakip galatasaray nası olsa paso boşlar bugun gel maç yapak deseler giderler:ehe

Atakan

Atakan

Üye
Real Madrid, İnter, Liverpool. Avrupa'ya gidemedik ama :ehe
Hem Almanya'nın 9.lig takımalarıyla karşılaşıp 25-0 kazanmaktansa... Hazırlık maçı dediğin böyle olur bence ..

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Keşke olsa da izlesek , dünya yıldızlarını bir arada ... ( R.madrid )

Dampierre

Dampierre

Üye
(super) mario jardel geldi aklıma :D

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™
India

India

Üye
hiç yapmasınlar bence bunları yenicez şimdi ramos kuduracak sakatlıcak birilerini :)

Atakan

Atakan

Üye
Ramos ve Ujfalusi :ehe Messi yakınlar da dolanmasın ha :d:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Birileri kıskanıyor:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ALPARS™;3544606' Alıntı:
Birileri kıskanıyor:ehe

Her zaman ki gibi :ehe

Çok kıskanıyorum gerçekten .... Hiç sormayın , patlıyorum kıskançlıktan ...

Servetli , sabrili , çağlarlı ( dünya yıldızlarını ...) takımı kıskanmamak gerçekten elde değil ... :ehe

Bir de bu habere inananlara sadece gülüyorum her zaman olduğu gibi ...:D ( Hatta Man u ve Barca da sizle aynı turnuva da yer almak istiyormuş ... ) ...:ehe

Atakan

Atakan

Üye
Kardeşim o zaman burda işiniz ne ? Burayı karıştırıp, provake etmekten vazgeçin o zaman ..

cehili

cehili

Üye
Arkadaşlar bırakın cevap vermeyin konuşurlar konuşurlar giderler. Adamlar kendi bölümlerinden çok burdalar yediremiyorlar :ehe

Atakan

Atakan

Üye
:d:
Gitmiyorlar :ehe Arkadaşlara sesleniyorum, sizin de bir forumunuz var. Püskevite bağlamayın yani :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
:islik

greenmile

greenmile

Üye
istediğimiz yere yazarız bu sizi ilgilendirmez yanlış birşey yaparsak zaten mesajımız silinir.Kasmayın bu kadar,reyting olarak eğer oynanırsa bu maç biraz izlenir bu yıl hepsi bu

----------Eklendi @ 14:44:04 ---------- Yazıldı @ 14:41:57 ----------

:d:
Gitmiyorlar :ehe Arkadaşlara sesleniyorum, sizin de bir forumunuz var. Püskevite bağlamayın yani :ehe

bu durumda bile püskevit he valla gerçekten gülüyorum:d: zaten şampiyonlar liginde 1. torbadan bize de bu tarz rakipler gelecek kıskanma olayı yok yani:) ha bu arada bu maçta 10-15 oyuncu değiştirir takımlar 90 dakikanın yarısı öyle geçer zaten:ehe

cehili

cehili

Üye
Maçın biletleri satışa çıktı çoktan.

guero

guero

Üye
Bakalım Galatasaray Kaç düzine yiycek :d:

greenmile

greenmile

Üye
hazırlık maçı fazla atmazlar:)

Atakan

Atakan

Üye
Bir ilkokul terk arkadaş daha aramıza katıldı. Gruplar hele bir belli olsun :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...