"Galatasaray şeker gibi rakip"

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
"Galatasaray şeker gibi rakip"


İspanya'da yayınlanan gazeteler kura sonrası yaptıkları ilk değerlendirmede Galatasaray'ın Real Madrid ve Juventus'a rakip olamayacağı ve bu takımın bir üst tura çıkmada zorlanacağı görüşünde birleştiler. Real Madrid'in geçen sezon da Galatasaray ile karşılaştığını hatırlatan gazeteler ilk maçta evinde rahat bir şekilde kazanan Madrid'in İstanbul'daki karşılaşma da kendisini zorlamadığından kaybettiğini ileri sürdüler.

Marca gazetesi, "bir kemik iki şeker" başlığı ile verdiği haberinde Real Madrid'in Juventus ile grup birinciliği için mücadele edeceğini, üçüncü ve dördüncülük için ise Galatasaray ile Kopenhag'ın olacağını savundu. Marca gazetesi, Fatih Terim'in oyun sisteminin geçen yıldan bu yana fazla değişikliğe uğramadığına da işaret ederek, "Bazı takviyeler yapıldı ancak Türk takımının en güçlü tarafı evinde oynadığı karşılaşmalar, deplasmanlarda pek fazla zorluk çıkartmıyorlar" ifadelerini kullandı.

Gazete, Galatasaray'ın en zayıf tarafının ise defans olduğunun altını çizerek, Fransa'dan alınan Chedjou'nun bile buna ilaç olamadığını idda etti.

El Mundo gazetesi de, "kura Real Madrid'in yüzünü güldürdü" başlığını attı. "Belki biraz Juventus gerisi daha kolay" yorumuna yapan gazete, Real Madrid için turun garanti olduğunu ifade etti.

La Vanguardia gazetesi, "Juventus'dan öte gerisi kolay" başlığında Galatasaray ile Real Madrid'in geçen sezondan kalan bir hesaplaşmanın daha olduğunu ancak Türklerin direnç göstermesine rağmen elenmekten kurtulamadığını vurguladı.

El Mundo Deportivo gazetesi de, "Real Madrid, Galatasaray'a karşı İstanbul'da sürekli kaybediyor ancak sürekli de rakibini eliyor" hatırlatması yaparak, 2001 ve 2013 yıllarında iki kez aynı sonuçla Real Madrid'in Sarı-kırmızılı takıma 3-2 yenildiğini kaydetti.

"TERİM BİR SİHİRBAZ"
Avrupa Şampiyonlar Ligi grup kuralarında Galatasaray ile aynı gruba düşen İtalya'nın Juventus takımının yöneticisi Giuseppe Marotta, sarı kırmızılı takımın güçlü bir ekip olduğunu söyledi.

Monaco'daki kura çekiminde kulübünü temsil eden Marotta, (B) Grubu'nda Real Madrid, Galatasaray ve FC Kopenhag ile eşleşmelerini, İtalyan basınına değerlendirdi.

"İyi de gidebilir, kötü de" diyen Marotta, Galatasaray ile aynı gruba düşmüş olmalarıyla ilgili olarak, "Galatasaray güçlü bir takım. Türkiye'de en son Süper Kupa'yı kazandılar" diye konuştu.

Sarı kırmızılıların tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in bir dönem İtalya'da çalışmış olmasına atıfta bulunan Giuseppe Marotta, "Terim, İtalyan futbolunu çok iyi bilen bir sihirbaz" dedi.

Galatasaray'ın da geçen yıl kendileri gibi Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalden veda ettiğini anımsatan Juventuslu yönetici, "Felipe Melo, Sneijder, Muslera ve sahalarında çok sıcak bir atmosferleri var. Bunlara karşı oynayacağız" değerlendirmesini yaptı.

Marotta, grupta Real Madrid'in olmasına ilişkin de "Bu tamamen maç takvimine bağlı. Eşit takımlar olarak oynayacağız. Tabii Real Madrid'in yedek kulübesine Carlo Ancelotti'nin gelmesi... Bizim için bazı şeyler daha zor olacak. Bugün buradayız çünkü bütün maçları yüksek seviyede, herkesle eşit şekilde oynayabileceğimiz için" ifadesini kullandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi


Anıl Umut

Emekli Yönetici
O şeker erimezse adamın boğazına takılır,adamı nefessiz bırakır.:oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: AkiliBidik ve MaxipmaN
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ispanyol medyası kendince haklı ...
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
O şekerin değişik yan etkileride var ama hatırlatalım :D
 
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi ve MaxipmaN
JosephLion

JosephLion

Üye
fener gibi olmayacağız... !!
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
alaStar

alaStar

Üye
şeker yemek hoştur ama diş çürütür sayın ispanyollar :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: BLooD_ReG
asigsasi

asigsasi

Üye
şeker gibi smileys
 
  • Beğen
Tepkiler: achambo ve MaxipmaN
mesutcinik

mesutcinik

Üye
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş unuttular sanırım geçen yıl arenada ki maçı ...
 


Üst Alt