aslan yusuf
Üye
real 2011 oyununda tam hatırlamasam da a.madridde yani c.madridde lajusi tarzı bi isim vardı,ilk harfi L eminim,ben onu ujfalusi yapmıştım,ama hanou ismi ujfalusi demişsiniz ama öyle bi isim yok.onu demek istedim ve 0 a basınca yine sıfır yazıyo basılı tutmak da fayda etmiyo,keşke nokta da olaydı ve seçme takımlarda daha gerekliler olsaydı,oyun daha hızlı olaydı,en azından 5800da,tam olurdu,haa bi de uefa ligi statüsü de olmalıydı,zaten oyunculara özellikleri yüklenmiyo ama 2009da vardı,mesela kawool çok hoş vururdu sonraki yıllarda bu örnekler kalmadı,son olarak pes daha çıkmamış bulamadım hoş onda da eksikler var ya neyse,teşekkürlerBoşluk bırakma için sıfıra bas.Ayrıca ujfalusi için sorduğun oyun hangisi anlamadım.
- - - Eklendi - - -
nedensadece 2 tip saha var o da meçhul,hiç yatay çizgili saha olur mu?kafa karışıyo,kar yağmurlu filan da yok byreal 2011 oyununda tam hatırlamasam da a.madridde yani c.madridde lajusi tarzı bi isim vardı,ilk harfi L eminim,ben onu ujfalusi yapmıştım,ama hanou ismi ujfalusi demişsiniz ama öyle bi isim yok.onu demek istedim ve 0 a basınca yine sıfır yazıyo basılı tutmak da fayda etmiyo,keşke nokta da olaydı ve seçme takımlarda daha gerekliler olsaydı,oyun daha hızlı olaydı,en azından 5800da,tam olurdu,haa bi de uefa ligi statüsü de olmalıydı,zaten oyunculara özellikleri yüklenmiyo ama 2009da vardı,mesela kawool çok hoş vururdu sonraki yıllarda bu örnekler kalmadı,son olarak pes daha çıkmamış bulamadım hoş onda da eksikler var ya neyse,teşekkürler