Real Soccer 2012 takim adlari

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaşlıyım ama yine de yazarım.Yarınki maçta da Cimbom'a başarılar diliyorum.

GUBARCIK

Üye
Saol hacı oyundan zevk almaya başladım sayende :)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.Benim için de bir zevk bu.

---------- Eklendi @ 19:05:42 ---------- Yazıldı @ 18:56:09 ----------

PORTEKIZ LIGI: Coimbra=Academica, Aveiro=Beira Mar, Lisboa=Benfica, S.M.Da Feira=Feirense, Ferreira=Paços De Ferreira, Barcelos=Gil Vicente, Lisbon=Sporting Lisbon, Funchal=Maritimo, Madeira=Nacional, Olhao=Olhanense, V.Conde=Rio Ave.

GUBARCIK

Üye
Ya rica etsem bide virgüllu yazsan kafam karışıyoda :)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş.Geriye Arjantin ligi kaldı.Onu da yazdım mı tamamdır.Zaman bulduğumda Alp'in sayfasına istediğin takımların futbolcularının adlarını ekleyebilirim.

GUBARCIK

Üye
Tamam teşekkür ederim de Alpin sayfası derken

adler03

Üye
    Konu Sahibi
S40 java destek takim ve oyuncu adları konusu.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
ARJANTIN LIGI: Floresta:All Boys, Paternal:Argentinos Juniors, Rafaela:Atletico Rafaela, Cordoba Blue:Belgrano, Arg. Blue:Boca Juniors, Santa Fe:Colon de S.F, Plata Red:Estudiantes, Avell. Red:Independiente, Rosario:Newell's Old Boys, Bahia Blanca:Olimpo BB, Avellaneda:Racing Club, Almagro:San Lorenzo, San Juan:San Martin de San Juan, Sarandi:Arsenal de Sarandi, Victoria:Tigre, Santa Fe Wh.:Union de santa Fe, Liniers:Velez Sarsfield

az-maraz

az-maraz

Üye
arkadaslar oyuncularin ve takimlarin isimleri dogru olan real football 2012 nasil indirebilirim

_DeaLyDeviL_

_DeaLyDeviL_

Üye
Teşekkürler..

adler03

Üye
    Konu Sahibi
bir şey değil!

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Ben düzeltiyorum fakat yazı büyük harflerle yazılıyo diğer takımların adları küçük harflerle yazılmış o nasıl olucak?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
harf değiştirdiğinde küçük harfler zaten çıkıyor karşına

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Others clubs içindeki Cali takımının Deportivo Cali olduğunu tespit ettim.Yani America Cali olmayacak.Yanlışlık için özür dilerim.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
RF 2013'teki takımların doğru isimlerini bu konudan yararlanarak da öğrenebilirsiniz.

Puyollos

Üye
Ligde 1 maç yapıp çıktıktan sonra sanki yapmamışım gibi oluyor ve yeniden lig moduna girdiğimde new league ile karşılaşıyorum.Lig formatına devam etmek için nasıl yapmam lazım şart nedir acaba

adler03

Üye
    Konu Sahibi
maç loading olmadan çıkmamalısın.

key43

key43

Üye
peki bisey sorucam neden isimler böyle ??

nedn dogru isimler yazlımamıs ki oyunda ??

aslan yusuf

Üye
Boşluk bırakma nasıl oluyo ki?bi de hanou A.madridde ujfalussi denmiş öyle bi isim yok ki orda,lujusi olmasın o ben öyle yapmıştım,yanlız 2012 ve 13 oyunları bence rezalet

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Boşluk bırakma için sıfıra bas.Ayrıca ujfalusi için sorduğun oyun hangisi anlamadım.

Üst Alt