REAL FOOTBALL MANAGER 2009 türkceeeee (%90 TÜRKÇE)

Sponsorlu Bağlantılar

memohayt

memohayt

Üye
saol kardeş
 


karizma_1419

karizma_1419

Üye
güzel paylaşım
 

immortal698

Üye
sağol kardeş çok sağol
 
memohayt

memohayt

Üye
paylaşım için sağol
 

enis___

Üye
bende denedim telefon donuyor bataryayı çıkarıorum te.6600 düzeltirsen sevinirim
 

hasenert

Üye
:heyo:
Evet arkadaşlar bu oyun forumda yayınlandığı günden beri büyük ilgi gördü. Ama türkçe olmadığı için bir çok arkadaşımız oyuna pek sıcak bakmadı. Aradan fazla zaman geçmeden bu oyunun türkçe versiyonunu sizlere sunuyorum. Oyunla ilgili yorumlarınızı ve teşekkürlerinizi bekliyorum. Oyun %90 türkçe ye çevirilmiştir.

Ön izleme resimleri dosyanın içinde dir.

genel açıklama ve yorumları

Bildiğiniz üzere REAL FOOTBALL MANAGER 2009 oyunu piyasaya sürüldü ve beraberinde de bir çok iyi ve kötü eleştirilere de tabi tutulacaktır.

Öncelikle eleştirilerim iyi yönde olacak. REAL FOOTBALL MANAGER 2008 oyununda en fazla ikinci senenin sonuna kadar gidilebiliyordu ve oyun kasılarak donuyordu, bu hata düzeltildi ve ben üçüncü senemi de başarı ile tamamladım 3 sene içinde 3 şampiyonlar ligi 3 lig 3 de ülke kupası aldım ama süper kupaya iki kere katılmama ramen ilkini livırpul a ikincisini ise tothom a kaptırdım neyse bu gidişle pek de tonacak gibi gözükmüyor. Çok seneler daha devam edecekmiş gibi.

Gelelim ikinci yoruma REAL FOOTBALL MANAGER 2008 (2008 versiyonunda) de futbolcu değerleri yani fiyatları abuk subuk ve hiç alakası olmayan fiyatlar veriliyordu. Ben bir futbolcumu tam 395 milyon dolara satmıştım C.ronaldo ya 150 milyon dolar veriyordum yine gelmiyordu. Ama bu hata da düzeltildi ve futbolcu oynadığı maça oyun kalitesine ve oynadığı takıma göre fiyatı çıkıp inebiliyor ve gerçek değerini verdiğinde ise alabiliyorsunuz.

Bir diğer eleştiri ise eski versiyonunda bulunmayan bir özellik ise stat üzerinde futbolcuların yerini nokta ile gösteren izleme metodunda saha genelinde ki atakların ve hücumları rahatlıkla izleyebiliyordunuz ama futbolcuların isimlerini göstermediği için hangi futbolcu olduğunu anlayamıyorduk. REAL FOOTBALL MANAGER 2009 da bu hata düzeltildi ve artık futbolcuların isminide görebiliyoruz ve uyanıklık yapıp oynamayan oyuncuları tesbit edebiliyoruz.

Birde yeni bir maç metodu koyulmuş bu metodu seçerek maça başladığınızda ilk yarısı veya maç bitene kadar sadece size maçın istatistiklerini gösteren bir ekran gösteriliyor. Böylece çok fazla uğraşmadan maç oynatabilirsiniz. Bu şekilde maçı açmak için, başlamadan önce ikinci sırada bulunan SKIP HALF GAME seçeneğini seçmeniz yeterli. Bu seçenekle maçı oynatırsanız oyuncu değiştirmek için menü tuşuna basarak oyunu askıya alalım ve sonra yine menü tuşuna basarak oyuna girelim önümüze çıkan seçeneklerden SUPSTITUTION seçeneğini seçerek oyuncu değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Oyun artık türkçe eski verizonunu oynayan bir kişi bunda zorlanmayacağına inanıyorum rahatlıkla oynayabilir.

Şimdilik bu kadar ileride yeni bir özelliğini bulursam burada yayınlayacağım.

OYUN HAKKINDA SORMAK ISTEDIĞINIZ NE VARSA SORABILIRSINIZ.........

:megafon:
.................................................................................................................................................................................................................................
ARKADAŞLAR LÜTFEN OYUNU INDIRENLER CEVAP YAZSINLAR. EMEĞE SAYGI GÖSTERMEYEN KIŞILER GIBI SADECE OYUNU INDIRIP SEFASINI SÜRMEYELIM.........................................................................................................................................................

Not:(oyun s60 v2 içindir fakat 6600 da çalışmıyor. 6630'u kasıyor. Ekran çözünürlüğü 176*208 dir.)
çok saol abi ne zamandır bunu oyunu bekliyordum

--------------- Ekleme ---------------

çok saolun iyi günler
 

abdullahım

Üye
saol
 

d.guiza

Üye
Elinize sağlık
 
krazzo

krazzo

Üye
tşkrler
:oke::pro:
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Türkçe versionlarda çok sorun yaşanıyor inş. yaşanmaz.
 

ivandivandakor

Üye
paylaştıgın için çok teşekkür ederim ama 6600 çalışmıyorsa indirmeninde bir anlamı yok
 

fbfb

Üye
oyun güzel ama 6630 da donuyu ya yinede çok saol kardeşim güzel paylaşım
 

dragoonbjk

Üye
emeğe saygıı EyvAllah
 
e_m_r_e_k

e_m_r_e_k

Üye
eyvallah arkadaşım bende n73 var ona ben araba tutukunuyum tır yarışı bulabilirmisin acaba şmididetşkrlr msn [email protected] buraya atarsan sevinirim
 
draugar_lp

draugar_lp

Üye
çok sağol kardeş
 
ErAsEr44

ErAsEr44

Üye
olsun 1 maç yapar sileriz yinede sağolasın :)
 

maniak31

Üye
benim telefonum n70 oyun ikinci senesinde şampiyonlarligi ceyrek final maçından ileri gitmiyor oyunu bir kac kere sildim yeniden denedim daha ilerisine gitmiyor
 
HePYeK

HePYeK

Üye
himm gusele benziyor tesekkur ii is bu :oke:
 
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
bende başta loading derken donuo kaldırdım
 


Üst Alt