Facebook Top Eleven Be a Football Manager oyunu hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Top Eleven Be a Football Manager oyunu hakkında bilgi
Top Eleven Be a Football Manager adından da anladığınız üzere bir futbol menajerlik oyunudur. Seçtiğiniz ve kendi oluşturduğunuz takımda belirli ve artırılabilir bir bütçe ile kendi özgün takımınızı oluşturuyorsunuz. İlk olarak oyuna ufak işlerle ve küçük maçlar ile başlanıyor. Ufaktan büyüğe gittiği için önce küçük maçlar ve küçük galibiyetler ve paralar kazanabilirsiniz. Fakat takımınızın değerini artırarak ve geçtiğiniz lig kadar başarı elde edersiniz. Yaptığınız bazı reklam firmalarıyla ve markalarla para kazanabilirsiniz.

Top Eleven Be a Football Manager Dünya’nın en büyük sosyal medya ağı olan Facebook üzerinden daha kolay ve daha iyi oynayabilirsiniz ayrıca arkadaşlarınızlada iletişim halinde olursunuz. Böylece sınırsız rakibe karşı oynayabilirsiniz. İlk olarak size verilen takımda güç ve teknik bakımından kötü oyuncular verilmektedir. Bu kötü oyuncuları bir usta haline getirmek sizin elinizdedir. Çünkü oyunculara istatistik yada yeni özellikler verebilirsiniz. Oyunlarda hep siz yönetilmişsinizdir. Fakat bu oyunda hep başkalarını yönetiyor ve yöneten hep siz kalıyorsunuz. Futbol meraklılarının çoğu oynamayı değil o oyunu hükmedip bir takımı düzenlemeyi sevebilir. Bu yüzden oyundan çok hükmetmeye ve koordinasyon etmeye dayalıdır. Top Eleven Be a Football Manager daha çok güçsüz rakiplerin bulunduğu bir platform üzerine dayalıdır. Çünkü bu oyunda oyuncu kısıtlıdır. Bir oyuncudan 1 adet vardır. Alanın elinde kalır. Çünkü oyun gerçek düzene tam yapılı yapılmıştır. Gerçek futbolcular üzerindedir. Bu futbolcuları isterse oyun parasıyla yada Facebook parasıyla alabilirsiniz.Oyunda kendinize ait stadınız olabilir.Yada kendinize ait yönetim kurulu ve başkanları kendiniz seçebilirsiniz.

Top Eleven Be a Football Manager en çok oynanan ve zevkli facebook oyunudur diyebiliriz. Oyunda ikinci nesil yapay zeka ile kendinize eş ve eş güçte bir takım bulabilirsiniz. Oyun siz yokken bile maç yapmaktadır. Yani siz yokken biri gelip sizinle maç yapabilir. Menejerlik oyunları seviyorsanız Top Eleven Be a Football Manager’ı denemenizi tavsiye ederim.
 


Üst Alt