Football Manager Mobile 2017, iOS ve Android cihazlar için sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Football Manager Mobile 2017, iOS ve Android cihazlar için sunuldu.


Akıllı telefon ve tabletler için son dönemde özellikle son dönemde oyun dünyasının önemli isimlerinin sunduğu oyunların mobil versiyonları gelirken, şimdi de futbol tutkunları için geliştirilen Football Manager Mobile 2017 yayınlandı. Bu yeni oyun Android ve iOS platformu için geldi.



Geçtiğimiz hafta Japonya'nın büyük oyun devlerinden birisi olan SEGA, Football Manager Touch 2017adındaki yeni oyununu Android ve iOS platformları için yayınlanmıştı. Ancak bu oyun akıllı telefonlarda oynanamazken, sadece tablet odaklı olarak sunulmuştu.

Diğer taraftan SEGA oyununun akıllı telefon versiyonunun da çalışmalarının sürdüğünü yine geçtiğimiz hafta açıklarken, çok sürmeden bu oyun SEGA tarafından sunuldu. Football Manager Mobile 2017oyunu içerisinde Türkiye Super Lig de yer alırken, dünyanın en çok takip edilen ülkelerinde ligler de seçilebiliyor.

Football Manager Mobile 2017 oyunu ne yazık ki ücretsiz olarak gelmiyor. Ancak tablet versiyonu kadar pahalı olmadığını da belirtelim. Oyunun Google Play Store'da Android akıllı telefonlar için fiyatı 26.99TL olurken, iOS platformunda iPhone akıllı telefonlar için ise 23.99TL olarak sunulmuş durumda.

Oyunu satın alarak oynamak isteyen Android kullanıcıları oyunun Google Play Store sayfasına , iPhone kullanıcıları ise iTunes sayfasına ulaşabilirler.

Ancak Türkçe dil desteğinin olmadığını da son olarak belirtelim.
Football Manager Mobile 2017, iOS ve Android cihazlar için sunuldu.
 


Üst Alt