real football 2013 hakkında ki düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
real football 2013 hakkında ki düşünceleriniz
evet arkadaşlar oyun hakkında ne düşünüyorsunuz ? bence oyun çok güzel özellikle barcelona ve ispanya milli takımında hiç hata yok benim telefonum 5800 ama konuyu buraya açtım çünkü v5 bölümünde java oyuna ilgi yok bazı takım kadroları gerçekten çok iyi sizin görüşlerinizi bekliyorum daha s40 bi telefonda deneme şansım olmadı ama denedgmde gördügüm farkları yazcam v5e bakarsak oyunda şut çizgısi yok o yönü ck kötü ama kendi takımını kurma modu eklenmiş oyunda editör yok benim gördüklerim bunlar tabi v5 için konuştum lütfen yanlış anlamayın ;)
 


esgalci63

Üye
Güzel ama kötü
 

adler03

Üye
Kendi takımını kurma modu nasıl oluyor?s40v3'de bu yok ama beklediğim bir değişiklikti.
 
Archonn

Archonn

Üye
Bu oyunu forum bayağıdır bekliyordu herhalde :) Son iki gündür RF'den başka konu açılmadı. Ama 1 mb boyutunda, java platformuna gelmiş bir oyundan ne bekliyorsunuz derler adama :/ Canım sıkılınca arada girip gol falan atıyorum yetiyor. Yetmezse gidip bir akıllı telefon almam RF 2013 java versiyonunda şu şu yok dememden daha mantıklı ;)
 

esgalci63

Üye
Kaleciler süperrr
 
burakilk

burakilk

Üye
Editör var options da
 

adler03

Üye
Exhibition'da top ve netlik ayarı seçiminde kilitleme yapılmış.

- - - Eklendi - - -

Real football 2013'teki değişiklikler çarpıcı diyebilirim.Oyuncu kartları,lottery,kadro ayarlamadaki değişiklikler en çok göze batanlar.

- - - Eklendi - - -

Kadro değişikliği için # tuşuna basılınca oyuncuların güç puanı ve performans durumlarındaki değişiklikler görülebiliyor.Yani oyuncuyu gerçek mevkisine yerleştirdiğinizde hem oyuncunun verimi hem de takımın gücü artıyor.

- - - Eklendi - - -

Kupa modunda üst üste beş maç kazanınca 5 puan,maçı en az 3 farkla kazanınca 2 puan,kupa alınca daha çok puan toplayıp kart alabiliyorsunuz.Boost kart alarak istediğiniz futbolcunun özelliklerini artırabiliyorsunuz.
 

Mustafa Kasmış

Üye
cep telefonu versiyonlarının en iyi futbol oyunu hiç şüphesiz real foootball serileri. real football 2013'üde 2 gün önce nokia 6300 telefonuma yükledim. grafikler, oyun modları açısından gerçekten süper bir oyun
 

adler03

Üye
Eskilere nazaran kadrolar daha güncel olmuş.

- - - Eklendi - - -

Hakemin forma deseni değişmiş.2012 ile kıyaslarsak hakemin hareketleri daha düzenli olmuş.
 

adler03

Üye
Enter The Legend modunda Glory özelliği yok.Futbolcunun başarılarını bir arada göremiyoruz.Bu yüzden ETL modu amaçsız bir hal alıyor.Transfer Info bölümü 2012'de olduğu gibi hatalı.Oyuncuyu bu yolla transfer ettiğinizde oyuncunuz adeta kayıplara karışıyor.Player Info bölümünde Development'e girerek # tuşu ile oyuncunun özelliklerini bir anda geliştirebiliyor ve oyuncuya 7 farklı yetenek kazandirabiliyoruz.

- - - Eklendi - - -

Rf 2013'te oyuncuların şut teknikleri mükemmel bir seviye ulaşmış.Beklenmedik yerlerden rakip oyuncular her an gol atabiliyor.

- - - Eklendi - - -

Kalecilerin refleksleri gelişmiş.Kaleciye çalım attığımızda bile panter gibi topu kapıyor.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
oyunda şu topun uçması işi bozuyor biraz ileri hızlı gittin mi top ayaktan çıkıyor birde değişmesi gerekenler var klüp takımların orjinal adlari ve bayrakları oyuncuların orjinal adlari 3 Tane Farklı koç resmi olsa fena olmaz 3 tanede hakem ve farklı 3 spiker eklense fena olmaz bazı modları azaltıp şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi eklemesi lazım kamera açısı değiştirme olasılığı olsa ister çaprazdan istersende direk yandanda oynanabilse iyi olur daha fazla özel hareket çok iyi olur şimdilik 2 tane var 5 tane özel hareket olsa kendi takımını oluşturup oyunculara istediğin ismi koyabilme olsa iyi olur aklıma gelen değişmesi gerekenler bunlar ama yine en iyi mobil futbol oyunudur şüphesiz rf.
 

adler03

Üye
Oyunda özellikler arttığından boyut olarak da sürekli artış var.Gelecek Rf oyununun s40'larda 1 mb'ı geçmemesi için bazı modların çıkarılması gerekiyor.Özellikle Rf Lig modu.

- - - Eklendi - - -

Para kazanma özelliğinde değişiklikler lazım.Örneğin kupa kazanma 15 puan.Lig şampiyonluğu 25 puan.Kupa modu ile Lig modunu kıyaslarsak Lig modunda 3 kat daha fazla maç oynanıyor.Yani bu durumda lig şamp. İçin 45 puan gelmesi lazım.Club Manager modunda da parayla ilgili düzenlemeler yapılması gerekiyor.
 

kerem28yuksel

Üye
Kotu
 

adler03

Üye
Club Manager modunda lig şampiyonluğuna 25 puan yazıyor ama yazılan puanı alamıyoruz.
 

adler03

Üye
Köşe vuruşlarından gol atmak bu kez daha zor.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bana göre en kolay kornerden gol atılıyor çünkü corner sırasında adamların çoğu boşta kalıyor orta ve gol
 

adler03

Üye
Ben en çok orta sahadan atıyorum.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bende orta sahadan çok gol attım hatta orta sahanın gerisinden faul çok oluyor # le çok gol atıyorum
 

adler03

Üye
# ile orta açıldığını biliyorum.Golü nasıl atıyorsun.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
# ile orta açıldığını biliyorum.Golü nasıl atıyorsun.

şu şekilde o orta açma yuvarlağı varya hani onu götürüyorum kalenin köşesine kadar # ye sonuna kadar basıyorum top direk kalecinin uzanamadigi yere hızlı bir şekilde gidip gol oluyor
 


Üst Alt