rapidshare linkleri çalışmıyor yardım lütfen???

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
rapidshare linkleri çalışmıyor yardım lütfen???
arkadaşlar 2 gündür tıkladığım rapidshare linleri açılmıyor?Yardım lütfen...

• Beğen
Tepkiler: cimobmlu_53

Exalans

Exalans

Üye
dostum hangi linkler konuyu açanlara pm yollarsan bi yolunu ararız

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Exalans ilgin için teşekkürler ama firefoxu kurdum düzeldi sorun ie7 den kaynaklanıyormuş teşekkürler...

krkosman

Üye
Rapid share linklerinin çalışp çalışmadığığını yine rapidshare kendi bünyesinde kontrol imkanı sağlıyor zaten aşağıdaki link e tıklayınız çıkan boşluğa link i yazınız yeşil bir yazı çıkarsa download mümkündür fakat kırmızı olursa o link başarısısızdır.

Ozan

Ozan

Admin
Rapid share linklerinin çalışp çalışmadığığını yine rapidshare kendi bünyesinde kontrol imkanı sağlıyor zaten aşağıdaki link e tıklayınız çıkan boşluğa link i yazınız yeşil bir yazı çıkarsa download mümkündür fakat kırmızı olursa o link başarısısızdır.
Ta kendisi:oke:

Bilgi için tesekkurler

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Çok alakasız bir cevap olmuş.Ben de biliyom onu.Linkler çalışmıyor olsa zaten sölerim ben açılmıyo diyorum yani linki tıklayınca rapidshare sayfası hiç açılmıyo.Linklerin ölü olmasından diil ayrıca kaç ay geçti ya :ehe

blood.thief

blood.thief

Üye
Saolun artık açıldı inşallah tekrar yenilemezler

baalbek

Üye
teşekkürler arkadaşlarr...

plt5561

Üye
yaw bu rapidshare sayfası açılıyo ama error yazıyo onu nasıl düzeltebilirim

plt5561

Üye
arkadaşlar bana cevap verin lütfen rapidshare niye açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

abiler n'olur yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

Error

The file could not be found. Please check the download link. böyle diyo rapidshare

Luna PATRiOT

Üye
Selam arkadaşlar acil yardım :agla hiç bir dowland programlarım çalışmıyor çalışmadığı gibi de kurulum hataları veryo :agla

mustafacav

Üye
abiler yardım edin lütfen

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Error

The file could not be found. Please check the download link. böyle diyo rapidshare

Rapid indirme adresini sildiği için böyle hata verir...

yaw bu rapidshare sayfası açılıyo ama error yazıyo onu nasıl düzeltebilirim

Ya indirme limitiniz dolmuştur ya da link silinmiştir...

Selam arkadaşlar acil yardım :agla hiç bir dowland programlarım çalışmıyor çalışmadığı gibi de kurulum hataları veryo :agla

Mevcut indirme programlarınızı Your Uninstaller vb. yazılımlarla kaldırdıktan sonra tekrar yükleyin...

abiler yardım edin lütfen

Hangi konuda ?...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

kuzeyus

Üye
valla ben indirceğim şeyi rapidden indirmiyorum.
Ama dirct rapidden indiriyorumn.Link sev-ın diye bir yer var ordan
şurası rapidshare

SIICi

SIICi

Üye
aynen ya 'error' diyo başka bişi demiyor bu...
bir bilen varsa yardım etsin.
şimdiden teşekkürler

gan1

Üye
arkadaşlar benim laptopta m.e.b'nın interneti war bende rapidshare linklerinin hiçbirine girilmio bi yardımcı olun lütfen

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sorunu yazdıktan sonra bizahmet yorumları da okuyun...Farklı konularda 40 kez aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorum ama biri zahmet edip okumuyor bile...İndirmeye çalıştığınız herneyse , ya silinmiştir , ya da indirme limitiniz dolmuştur...Modem resetlemek , farklı internet adresleri üzerinden giriş yapmaya çalışmak , rapid indirme yazılımları kullanmak vs. kesinlikle hiçbir işe yaramaz...Bazı IP değiştirme ve gizleme yazılımlarıyla şansınızı deneyebilirsiniz ama olur veya olmaz onu bilemem...Olsa bile hızınız çok yavaş olacaktır ki tecrübelerle sabittir...Rapid geçtiğimiz 5-6 ay içerisinde öyle sıkı önlemler aldı ki , artık free kullanıcılar yokolma eşiğinde...Premium hesap almaktan başka çareniz yok...Onun haricinde günde 4-5 indirme yaptıktan sonra artık modem resetlemek te işe yaramıyor...Bilginize...

apofbb35

Üye
Çok alakasız bir cevap olmuş.Ben de biliyom onu.Linkler çalışmıyor olsa zaten sölerim ben açılmıyo diyorum yani linki tıklayınca rapidshare sayfası hiç açılmıyo.Linklerin ölü olmasından diil ayrıca kaç ay geçti ya :ehe
thanks

basaksuu

Üye
neden açılmıyo yadff

Üst Alt