RapidQueuer 2.2(rapidde beklemeye son yalan değil gerçek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
RapidQueuer 2.2(rapidde beklemeye son yalan değil gerçek)
Program çok küçük bir.exe dosyası arkadaşlar.tıklıyorsunuz açılan not defteri penceresine rapid linklerini yapıştırıyorsun bu kadar.Kendisi indiriyor tek tek.İndirme arası beklemek yok modem reset v.s yok(ip request between dl işaretleyin indirme sonunda IP değiştiriyor).Test edildi başka forumlarda olumlu yorumlar fazlasıyla alındı.Yalnız üst sürümü indirme arası 15 dakika bekletiyormuş güncelleme yapmayınız.İyi indirmeler:)

Not: Windows 7 de çalışıyor
1- programı klasöre çıkartın
2- programı açın
3- ip request between dl yi işaretleyin
4- open linklist e tıklayın not defteri açılacak linkleri oraya atın
5- starta basın.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
2 Hafta önce bu sürümü test ettim bir işe yaramadı... Tavsiye etmiyorum...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Bugun Kız arkadaşımın Pc de denendi ve başarılı oldu ve şuan bende de çalışıyor takip ettim 90 saniyeden geriye saydı ve beklemeden indirmeye başladı.Bazen sapıttıgı dogrudur.Ama modem reset ile ugrasmayanlar ugrasmak istemeyenlere tavsiyemdir.Reklam olur diye link veremiyorum ama
bir forum sitesinden farklı yorumlar

"Bende kesinlikle partlar arasında 15 dakika bekleme diye bir şey yok part bitiminde tekrar saniye sayıyıp indirmeye başlıyor.

ancak " Rapidshare Queuer 2.2" ben bu şürümü kullanıyorum bunun 2.3 ve 4 nolu sürümleri var onlarda denemedim şu anda
ben 200 mb 4 partlık Kuranı Kerim Öğreniyorum programını indiriyorum 3. parttayım her hangi bir bekleme yapmadı

ve indirmelerde de bir sorun yok
Not: dediğim gibii Açılan pencereden 3 yer işaretli onların haricinde herhangi bir yeri işaretlemedim

ByNeC"

"evet şimdi 2.2 sürümünü denedim bunda partlar arasında bekletmiyor yanlızca 50 saniye saydı daha evvel 2.3 denemiştim
dokumacı"

"şuan bende indiriyorum 100mb bir dosya indirdikten sonra sadece 50 saniye bekleyip yenisini indirmeye başladı
berke_han"

"cnavar gibi çalışıyor sağol dostum.CFX7"

burhan_498

Üye
kanka linki yemişler
dşüncenden dolayı sagol

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İndirme adresi yenilenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt