wpfurkan Üye Jus7ice' Alıntı: 496 mb ram 16 mb ekran kartı var ne önerirsiniz vakit sadece pc başında geçiyor :-D Genişletmek için tıkla ... Tetris oyna
Jus7ice' Alıntı: 496 mb ram 16 mb ekran kartı var ne önerirsiniz vakit sadece pc başında geçiyor :-D Genişletmek için tıkla ... Tetris oyna
wpfurkan Üye Jus7ice' Alıntı: çok acımasız oldunuz yaw Genişletmek için tıkla ... Ne oynamayı düşünüyordun 16mb ekran kartı 80'lerden kalmamı bildiğin antika.
Jus7ice' Alıntı: çok acımasız oldunuz yaw Genişletmek için tıkla ... Ne oynamayı düşünüyordun 16mb ekran kartı 80'lerden kalmamı bildiğin antika.
Jus7ice Üye gta vice city açtıktan sonra bir de aoe 3 ü birşeyler yapabildiğini düşünüyorum ekran kartı 2007 yapım :-)
gta vice city açtıktan sonra bir de aoe 3 ü birşeyler yapabildiğini düşünüyorum ekran kartı 2007 yapım :-)
wpfurkan Üye Jus7ice' Alıntı: gta vice city açtıktan sonra bir de aoe 3 ü birşeyler yapabildiğini düşünüyorum ekran kartı 2007 yapım :-) Genişletmek için tıkla ... Gta vc açmışsa helal valla ne diyeyim. Tam olarak hangi marka ve model?
Jus7ice' Alıntı: gta vice city açtıktan sonra bir de aoe 3 ü birşeyler yapabildiğini düşünüyorum ekran kartı 2007 yapım :-) Genişletmek için tıkla ... Gta vc açmışsa helal valla ne diyeyim. Tam olarak hangi marka ve model?
IsseyMiyake Üye Vakit öldürmek için oyun mu oynuyorsunuz gençler Hadi az kaldı şunun şurasında , Mevla kabul buyursun inşallah ...
Vakit öldürmek için oyun mu oynuyorsunuz gençler Hadi az kaldı şunun şurasında , Mevla kabul buyursun inşallah ...
Jus7ice Üye ona baktım kaldırmıyor malesef 18 steel haulin li bişey vardı ona baktım gayet güzel fakat elimdeki telefonla indirmeye kalkınca link bulmakta zorlanıyorum
ona baktım kaldırmıyor malesef 18 steel haulin li bişey vardı ona baktım gayet güzel fakat elimdeki telefonla indirmeye kalkınca link bulmakta zorlanıyorum