Ram sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Ram sorunu
Son günlerde 4S de gözle görülür bi yavaşlama söz konusu. Açılıp kapanmalar, programdan çıkmak için home tuşuna bastığımda o efektteki titremeler, facebookta donmalar vb vb.. problemler yaşadım. Bilgisayarım arızalı olduğu için aşırı kullanır oldum ama o yüzden olacağını tahmin etmiyorum. Farklı bir uygulama da yüklemedim. Sadece battery docktor adlı uygulamada boştaki ramin 15 mb olduğunu gördüm. Fakat telefonda ayarlar bile çalışıyor olsun ben home tuşuna 2 kere basarak kapatırım. O yüzden meden böyle olduğunu çözemedim. Restore dan başka çözüm gelmiyor aklıma...

enterneoll

enterneoll

Üye
bence bi telefonu kapatıp aç belki uzun süredir yeniden başlatılmamıştır

enterneoll

enterneoll

Üye
o zaman bence bi restore edin pc'niz düzelince

Symbianize

Symbianize

Üye
Orta tuş + power tuşuna basılı tut

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Battery docktor adlı program ile

theanswerix3

Üye
telefon jbli mi?

creeper

creeper

Üye
ios'larda boş ram daima öyle olur kafana takma, arkadaşın da hep 8-10 mb civarı idi. Bir programa hemen girsin, telefon hızlı olsun diye sistem kendisi yapıyor onu. Çok ram harcayacak bir şey yapınca da ram'deki gereksiz şeyleri uçuruyor ve kendine yer açıyor. Fakat sendeki takılmalardan anladığım kadarı ile ram optimizasyonu problemli gibi ve bu da yazılımsal. Pc'den restore ederdim senin yerinde olsam.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Son günlerde 4S de gözle görülür bi yavaşlama söz konusu. Açılıp kapanmalar, programdan çıkmak için home tuşuna bastığımda o efektteki titremeler, facebookta donmalar vb vb.. problemler yaşadım. Bilgisayarım arızalı olduğu için aşırı kullanır oldum ama o yüzden olacağını tahmin etmiyorum. Farklı bir uygulama da yüklemedim. Sadece battery docktor adlı uygulamada boştaki ramin 15 mb olduğunu gördüm. Fakat telefonda ayarlar bile çalışıyor olsun ben home tuşuna 2 kere basarak kapatırım. O yüzden meden böyle olduğunu çözemedim. Restore dan başka çözüm gelmiyor aklıma...

nedense facebookta donmati bendd yasiyorum

theanswerix3

Üye
programlardaki donmalar telefondan kaynaklanmıo olabilir hemen telefona mal etmeyin. telefon jbli ise cydiadan yüklediğimiz bazı programlar telefonun raminden yio. Bazen farketmeden de olsa uygulamaların arka plandaki çalışan programlarını silmeyi unutuoruz cydiadan bunlar da ram yio olabilir. arkadaşın dediği gibi telefon programı daha hızlı çalıştırsın diye ram çok kullanılıo. ama çok aşırı bi donma warsa 4s gibi bi cihazda kesinlikle temiz bi format atılsa en iyisi olur.Saygılar.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Jb yok. En yakın zamanda restore'leyeceğim.

fk555897

fk555897

Üye
Bence bir servise götür. Benim 4S'de 190 MB boş bellek görünüyor.

Üst Alt