ram mı daha önemli yoksa işletim sistemi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
ram mı daha önemli yoksa işletim sistemi mi ?
arkadaşlar android konusunda biraz cahilim beni aydınlatın lütfen :hmmm

şimdi benim t10 um var, bi arkadasın da galaxy giosu var

gioda cok rahat çalısan bi oyun t10 onda kasıyor, benim bildiğim kadarıyla bunun ram ile alakası var

ama gionun ramı 278 mb, t10un 256 mb yani cok fark yok

ve gio 2.2 , t10 ise 2.1

asıl soru: oyunun t10 da kasması ne ile alakalı sizce ? rom atıp t10 u 2.2 ye yükseltirsem kasma sorunu düzelir mi ?

Yardımm !'^ :aman2:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
t10 donanım olarak pekte kaliteli bir ürün değil. Ram önemli dir tabiki. Ayrıca yazılımın da güncel olması gerekir.

omerynd

omerynd

Üye
yazılımın güncel olması çok önemli. 2.2 2.1 den daha stabil çalışır. Güncelleme çıkmasını bekle

fireman87

fireman87

Üye
Arkadaşıma katılıyorum, T10 o kadar iyi bir cihaz değil.. İşletim sisteminin iyi çalışmasını istiyorsan ram'in yüksek olması gerekir :oke:

61semih

61semih

Üye
ekran çözünürlüğü,işlemci hızı ve yazılımın surumu aradakı farkın nedenı t10 donanımsal olarak alt sevıye bır telefon gio orta sevıyesınde bır telefon.oylekı t10 ekranı kapasitif bile değil aradakı farkı anlatabılmısımdır umarım

nonamex

Üye
T10 da sanirim oyunlar icin GPU yok, o yuzden kasiyor (GPU =Grafik islemci)

61semih

61semih

Üye
T10 da sanirim oyunlar icin GPU yok, o yuzden kasiyor (GPU =Grafik islemci)

cpu centrel prosseser unıt kelımelerının bas harflerıdir.Anlamı merkez işlemler ünitesidir.yanı bu işlemler sadece grfik işlemlerı degıldır.normal işlemler ıcın gpu kullanılır.eger donanımı eklenırse grafık işlemcısı koyulur.arkadasın dedıgı t10 da grafık işlemcısı yok.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
anladığım kadarıyla T10 alt seviye bir telefon, ne yaparsam yapıyım istediğim performansa sahip olamaz

saolun arkadaşlar :good:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cpu centrel prosseser unıt kelımelerının bas harflerıdir.Anlamı merkez işlemler ünitesidir.yanı bu işlemler sadece grfik işlemlerı degıldır.normal işlemler ıcın gpu kullanılır.eger donanımı eklenırse grafık işlemcısı koyulur.arkadasın dedıgı t10 da grafık işlemcısı yok.

:oke:

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:aha: :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...