Bu sistemle minecraft videosu çekilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Bu sistemle minecraft videosu çekilir mi ?
Arkadaşlar ben çok yakında youtube kanalı açacağım.Kanalda çok çeşitli program ve oyunun anlatımları olacak.Ayrıca minecraft oyununun videolarını da çekmek istiyorum ama benim sistem pek iyi değil.O yüzden minecraft videosu çekerken kasabilir.Sizce aşağıdaki sistemle minecraft videosu çekilir mi ? Çekilirse hangi programla. Lütfen fraps demeyin çünkü denedim acayip kasıyor :( Lütden yardım !
Sistem:
AMD Athlon tm 64 processor 1.81 ghz
1.5 gb kingston ram
Nvidia geforce fx 5200 256 mb ekran kartı

Adilx05

Adilx05

Üye
Video Çekme İşi ( Tahmin Sadece ) O Kadar Ağır Bi İş Değil Bir Sürü Programı Var Ve Hepside 5 - 15 Mb Arasında ( Yani Ben Öyle Biliyorum ) Fazla Bi Sisteme İhtiyaç Duymazlar Sanırım :oke:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Video çekebiliyorum zaten ama kasıyor.Yani öyle video çekeceğime hiç çekmeyeyim daha iyi. Sorun sadece minecraftta, normal video çekerken kasmıyor ama minecraft videosu çekerken kasıyor:angry:

Adilx05

Adilx05

Üye
:hmmm Sanırım Grafik Kartıyla İlgili Bi Sorun Ama Normal Gibi Sanki Eski Biraz Grafik İşlemcin :hmmm

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Bir program buldum şimdi.Çok fazla kasmıyor ama videoyla ses birllikte çekiliyormu bilmiyorum.Sen biliyor musun adı mirillis action 13 Bu program iyi gibi.Ayrıca sadece grafik işlemci değil sistem kötü bana göre.Zaten önce kendi sistemimde anlatım yaparım sonra yanıma bir arkadaş daha alacağım sistemi iyi olan o zaman daha rahat anlatım yaparım.Tabi en az 1000 abone olursa.Daha kurmadım youtube kanalını kurduğumda kutlama mesajları kısmında paylaşırım:)

Adilx05

Adilx05

Üye
Aynen Sistem Sıkıntılı Biraz Aslında Böyle Bi Kanal Açıcaksan Bence 300 - 500 Lira Daha Ver Bilgisayarını Düzelt Bide Youtubede Tutulursan Çok Para Kazanırsın Yapanlar Var Bu İşleri Bence Profosyonel Yardımla Gerçekten Yapabileceğine İnanıyosan Bu İşe Gir :oke:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bende 300-500 tl vereceğime yanıma sistemi iyi olan bir arkadaş alacağım.Paraları da kırışırız artık :ehe:

Adilx05

Adilx05

Üye
Hemen Para Kazanma İhtimalin Yok Demiyorum Ama Az Bide Videolarında Fazla Şikayet Olmaması Lazım O Yüzden Sesli Anlatım Yaparsan Konuşmalara Ve Normal Anlatımda Olsa Telif Hakkı Olmayan Şeylerle İlgilenmeni Tavsiye Ederim :oke:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Bende telif hakkı olmayan şeylerle ilgilenmek istiyorum ama kader bana illa telif hakkı olan şeyleri sunuyor :d: Kullandığım programlardan sketchup pro nun fiyatı 1000 tl civarı Düşün artık bu sadece 1 programın fiyatı.Ben o paraya 0 dan kasa toplarım bea :oha:

- - - Eklendi - - -

Ama haklısın telif hakkı olan şeylerle anlatım yapmak doğru değil.Artık kanalı kurduktan sonra iyice beğeni alıp para kazanabilirsem programları satın alırım