Galaxy Gio İle İlgili Birkaç Soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio İle İlgili Birkaç Soru?
1. Telefonunuzda kaç ekranı aktif olarak kullanıyorsunuz. Hangi widgetler var ve bu durumdaykan 278 MB Ramın ne kadarını kullanıyor. ?

2. Telefonum çok sık olmasada nadiren kendi kendine kapanıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Telefonuda 2.2.1 sürümü var. Acaba yazılımsal bir sorunmudur?

3. Uygulamaları root olmadan hafıza kartına nasıl taşıyabileceğim bir yöntem var mı?

4. Cihazı root yapıp tekrardan normale döndüre bileceğim basit bir uygulama mevcutmu ?

5. Arka planda çalışan uygulamaları kolayca kapatıp gereksiz ram kullanımını nasıl kontrol altına alabilirim?

6. Luncher kullanmanın ne gibi artıları var? Normal ara yüze göre artıları nelerdir?

7. Menüde ki uygulamaları menü içinde klasör oluşturarak Nokia'da olduğu gibi sınıflandırmak (Uygulama, Oyun, Araçlar) vs şeklinde oluşturabiliyor muyuz?

8. Sistemi çok yormadan kullanabileceğim virus programı hangisidir.

9. 2.3.4 sürümü Kies'e gelecek mi? Hakkında okuduklarım gayet tatmin edici ama cihazı alalı daha iki ay bile olmamışken garanti dışı etmek pek mantıklı gelmiyor.

10. Son olarakta Gio için mutlaka kullanılması gereken uygulamalar hangileridir?

Yigit315

Yigit315

Üye
Ha mübarek bi kaç soru demişssin 10 soru sormussun :)
Neyse konuya dönelim. Vereceğim cevaplar sadece kendi şahsım adınadır genele hitap etmez.
1- Bende 178 Mb 2- Bende hiç olmadı. 3-http://www.maxicep.com/android-genel-destek/galaxy-ace-2-onemli-soru-yardim-530050.html Burdan indir.Yorumumda anlatımı mevcut. 4-Var.Forumda mevcut biraz araştır bulursun. 5- Advanced Task Killer diye bi program var.Linki burda :) 6-Bildiğim kadarıyla artısı yok ama eksisi var. Bazıları cihazı kasıyor :) 7- Evet dosya içinde toplayıp sınıflandırabilirsin.Ama menünün içinde değil masaüstüne yapabilirsin.:oke:8-Bence yok:) Çünkü hepsi sistemi yoruyor.9-Bizde seninle aynı düşüncedeyiz.Aynı senin gibi bekliyoruz.10- ya kesin kullancan diye bi tabir kullanılamaz hepsi kişiden kişiye değişir.Ben derimki gazete programı kesin olması lazim telde derim.Sen ise gazete okumuyor olabilirsin.:)

İşine yararsa memnum olurum. :) iyi günler.

61semih

61semih

Üye
http://www.maxicep.com/android-sist...-tema-widget-sense-mod-ekstralari-511649.html
burdakı louncher ı kesınlıkle yukle menude ana ekranda ıstedıgın yerde klasor olusturabılırsın ve gecıs efektlerınıde kendın secebılırsın.çok başarılı bır program ben bunu kullanıyorum.ilk kurulacak programlardan bırısı budur.youtube den go-launcher ex yaz ızle.menude arka plan sıyah olmuyor anaekrandakı resım anımasyon ana menudede oluyor.bu louncher ın kendı wşdget leride var onlarıda yuklersın.

http://www.maxicep.com/android-sist...n-sd-karta-tasiyin-ya-da-yukleyin-501210.html
burdan da hafıza kartına atabılırsın uygulamalrını

kendı kendın kapanma ıle karsılasmadım hıc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt