Rootlu demiştin ben ondan greenify dediydim root atınca tekrar yardımcı olmaya çalışayım2.4 ama fu ll olanı bulamadım. Da çözdüm sanırsam ama root da istiyor bu ben bu s5 e ne yaptıysam root atamadım
Valla bilemeyeceğim samsung en son wonder kullandım onda her şey kolaydı şimdi bl dir sayaçtır karışık ama root lazım bişeyRootluydu arkadaş sıfırla yazmıştı öyle yapınca gitti daha önce root ettiğim yöntemle denedim başkada denedim olmadı

Cm yi o kadar övüyorsunda yukleyince sarj tutmuyor telefonYav kur cyonogenmod ne ugrasiyon ne takilma olur ne bisi![]()
Sarj sorunu her rom yuklemede yapar cunku stock romdaki kalibrasyon batarya sifirken yapiliyor ve yeni rom yuklediginde bataryanin omru eskisi gibi olmuyor iyi bir batarya kalibrasyonu yapsan duzelir 5 sene cm rom kullandim ve her surumunu denedim neredeyse ve cok memnundum en gucsuz galaxy miniye bile performans katan bir romdu

Düşük modellerde tum cihazlar icin bu geçerli ama 1,5 gb ram olunca sorun olmuyorEvet eksikler oluyor fakat samsung gibi telefonlar icin iyi bir cozum ramin sismesi acisindan