Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamaram kullanımı
Sponsorlu Bağlantılar
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
ram kullanımı
Merhaba arkadaşlar
Galaxy s5 kullanıyorum ram kullanımı çok fazla nasıl düşürebilirim yada bukadar olması normalmi
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
furkankaya559758
Üye
1.47 GB aşırı bir değer. Telefona çok fazla uygulama yüklediysen olabilir belki. Ayrıca bildiğim kadarıyla S5 arayüzü diğer Samsung arayüzlerinden daha az RAM tüketiyor. Benim S4 800-900 MB arası RAM tüketiyor. Eğer fazla şey yüklediysen telefonu sıfırlamanı öneririm. Ama yapmadan önce S5 kullanmanda da yarar var. Benim söylediklerim sadece öneri S5 hakkında fazla bilgim yok.
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
evet biraz fazla uygulama yüklü anca herşeyi kapattığımda bile böyle.
telefonu sıfırla ama yapmadan önce s5 kullanmanda fayda var derken ?
Emrebali05
Üye
Samsunglarin genel sıkıntısı bu istedigini dene stock rom varken ram mikratini dusurmen imkansiz gibi bisey custom romlarda bu biraz dusebiliyor.Samsunglarin genel sıkıntısı bu istedigini dene stock rom varken ram mikratini dusurmen imkansiz gibi bisey custom romlarda bu biraz dusebiliyor.
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
boşuna uğraşmayalım diyorsun yani birşey değişmez ?
Emrebali05
Üye
Yani eger normal kullanimda veya oyun oynarken sorun teskil etmiyorsa ramla ugrasmak gereksiz benceZaten s5 gibi performans canavari bir telefon icin oyunlarda sorun yapmasi cok sacma olurdu
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
Oyunlarda sorun yok ancak normal arayüzde çok takılma oluyor
Azönce gördüm yeni güncelleme gelmiş yada daha önceden geldide ben görmedim. Bununla düzelme olurmu güncellersem
Emrebali05
Üye
Arayuz cok fazla ram tukettigi icin takilma yapiyor en eski touchwiz 3 bile takilma yapiyordu her samsungta boyle farkli bir launher deneyebilirsin guncellemek her zamn iyidir guncellemeni tavsiye ederim
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
Farklı bir launher derken?
Acemiyim biraz
Ayrıca telefon root lu
Emrebali05
Üye
Telefonun ana sayfa tusuna bastiginda karsina cikan menuler iconlar filan Touchwiz yerine atiyorum next launcher veya nova launher bunlar google playde mevcut
AHKE
Üye
greenfiy programını kullan
burak_102
Üye
Arkadaşın dediği gibi greenify 2.4 apk bul ful sürüm yapmak için lucky patcher ile yamala kullan ramini serbest bırakır yada sana bizim luncher linki vereyim xperia Launcherleri hafif oluyor 2 mb falan [emoji1]
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
Link atarmısın
Fenomenon
Üye
greenify aspirin gibi bişey her derde deva.
burak_102
Üye
Mobilim şimdi bulamayacağım ama aptoide yüklüyse oradan her sürümü bulabilirsin
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
Evet aptoide var bakıyorum hemen teşekkürler
burak_102
Üye
Rica ederim bide tam sürüm yapmak için greenify donation Package yüklemen gerek önce normalini yükle sonra donation u yükle lucky patcher ile yamala yapamazsan ayrıntılı anlatırım
SouLW3
Üye
Vallahi bende z3 var 1,7 / 1,8 arası ram kullanıyorum takır takır çalışıyor ama 3gb ram var onuda göz ardı etmemek gerek
BONZAI 34
Üye
Konu Sahibi
3 gb ram mi bizim s5 ram konusunda çok büyük hayal kırıklığı.
Greenify uygulamasını çözemedim valla
SouLW3
Üye
Samsung alanlara pek sıcak bakmıyorum açıkcası samsungun tek sevdiğim modeli D-600 bilen bilir :P