Uygulama ram kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Greenify arkaplandaki uygulamaları otomatik uyutur

BONZAI 34

BONZAI 34

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sorma bi hevesle ve reklamların vaaavv etkisiyle aldık burukluk var şimdide belli etmiyorum çevreme :D

SouLW3

SouLW3

Üye
Hahhaha :)

BONZAI 34

BONZAI 34

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamanın yüklü olması yetiyomu bişey yapmak gerekiyomu yapmaya çalıştım ama çözemedim

burak_102

burak_102

Üye
Uygulama 2.4 ve full sürüm mü

BONZAI 34

BONZAI 34

Üye
    Konu Sahibi
2.4 ama full olanı bulamadım. Da çözdüm sanırsam ama root da istiyor bu ben bu s5 e ne yaptıysam root atamadım

burak_102

burak_102

Üye
2.4 ama fu ll olanı bulamadım. Da çözdüm sanırsam ama root da istiyor bu ben bu s5 e ne yaptıysam root atamadım
Rootlu demiştin ben ondan greenify dediydim root atınca tekrar yardımcı olmaya çalışayım

BONZAI 34

BONZAI 34

Üye
    Konu Sahibi
Rootluydu arkadaş sıfırla yazmıştı öyle yapınca gitti daha önce root ettiğim yöntemle denedim başkada denedim olmadı

burak_102

burak_102

Üye
Rootluydu arkadaş sıfırla yazmıştı öyle yapınca gitti daha önce root ettiğim yöntemle denedim başkada denedim olmadı
Valla bilemeyeceğim samsung en son wonder kullandım onda her şey kolaydı şimdi bl dir sayaçtır karışık ama root lazım bişey :)

BONZAI 34

BONZAI 34

Üye
    Konu Sahibi
Uğraşcaz ozman gene rootladıktan sonra tekrar sana uğrayayım ben :)

burak_102

burak_102

Üye
Tamam kardeşim seve seve anlatırım hayırlı geceler :)

BONZAI 34

BONZAI 34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.
sanada:)

• Beğen
Tepkiler: burak_102
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Yav kur cyonogenmod ne ugrasiyon ne takilma olur ne bisi :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Sarj sorunu her rom yuklemede yapar cunku stock romdaki kalibrasyon batarya sifirken yapiliyor ve yeni rom yuklediginde bataryanin omru eskisi gibi olmuyor iyi bir batarya kalibrasyonu yapsan duzelir 5 sene cm rom kullandim ve her surumunu denedim neredeyse ve cok memnundum en gucsuz galaxy miniye bile performans katan bir romdu

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sarj sorunu her rom yuklemede yapar cunku stock romdaki kalibrasyon batarya sifirken yapiliyor ve yeni rom yuklediginde bataryanin omru eskisi gibi olmuyor iyi bir batarya kalibrasyonu yapsan duzelir 5 sene cm rom kullandim ve her surumunu denedim neredeyse ve cok memnundum en gucsuz galaxy miniye bile performans katan bir romdu

Stock rom ve xposed bence daha iyi iş görüyor. Cm de illaki eksikler bulunuyor hergün guncelleme cikariyorlar zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Evet eksikler oluyor fakat samsung gibi telefonlar icin iyi bir cozum ramin sismesi acisindan

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ram şişmesi diyince hep gülesim gelir :D balon mu bu yav :D neyse gereksiz değilde kullanamadığın samsung uygulamalarını devre dışı bırak. Bazı deep sleep uygulamaları var onları kur Bahadır abi bilir :D geliştirici seçeneklerinden arka plandaki uygulama sayısını 4 e veya 3 e indir.

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05, MaxipmaN ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
tuşlarla format atsak ozamanda bozulur mu batarya performansı

Üst Alt