Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ram blow. telefonun ramini temizler. cokda guzel yapar.(5800 da denedim)
Koda gerek yok.Biraz el çabukluğu ile sorunu çözebilirsiniz.Programı açar açmaz kod ekranı 2-3 saniye sonra geliyor.Yani açılır açılmazCleanup tuşuna basın.O rami temizleye dursun peşinden kod ekranı gelsin.Ben bu şekilde kullamaya devam ediyorum.Unutmayın! Açılırken daha görür görmez basın Cleanup'a o işini yine başarıyla yapsın
hayır onu bir program temizler mi bilmiyorum ama,belki x-clear temizleyedebilir.bir deneyin.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar benden bir tavsiye:konuyu kötülemek gibi olmasın ama başka bir arkadaşımız türkçesini vermişti.register code ise bir exe dosyası yardımıyla hallediliyordu.
D€nizhaN
Üye
teşekkürler
celik5800
Üye
telefonu yavaşlatıyor
1231234
Üye
cokta guzel yapti .d tesekkurler
ALpWaR24
Üye
kesinlikle her telefonda olması gereken bi program bunsuz telefona telefon demem
oructurkay
Üye
ram temizlenirken telefondaki uygulama gibi şeyler silinirmi bi bilgilendirirseniz sevinirim
ışık_22
Üye
tşk ler üstad
Round-Saturn
Üye
muhteşem program benim için olmazsa olmaz
speeds
Üye
teşekkürler
jachagkall
Üye
saol
impreza44
Üye
çok güzel yapar çokta güzel 1 hafta sonra trail versiyon biter konularda hiçte dürüst değilsiniz neyin ne olduğunu hiç adam gibi yazmıyosunuz bravo böyle devam edin