Ram blow. telefonun ramini temizler. cokda guzel yapar.(5800 da denedim)

Sponsorlu Bağlantılar

scarface--

scarface--

Üye
Telefonun Başlatmasını sağlayn birkaç dosyayı siliyor. Kullanmamanızı öneririm.

5800'da denedim. Sıfır yükleme yaptım ve bir kere RAmblowu çalıştırdıktan sonra artık telefon hafıza kartı çıkarmadan açılmamaya başladı. Nokia yazısı geliyordu ve geri kapanıyordu tel

hafıza kartını çıkarmadan çalışmıosa ramblowdan dolayı diil telefona bi reset at düzelir ilk aldığım zaman banada olmustu 1 gb fazla bişi yukleyince ağır geliodu. ama yeni versiyon geldiğinde düzelmişti.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 43532 diye bir girerseniz 15-20 sn program zaman kazandırıyor code girin ekranı gidiyor zaten program kendi kendine de çalıştığı için bu kod işinize yarar ben öylesine salladım bu kodu işime yaradı deneyin fikirlerinizi yazın lütfen

hemen deniyorum cevabı yazcam

--------------- Ekleme ---------------

5 rakamlı ne yazarsan yaz aynı 15-20 sn beklio sonra yine kapanıo gerçek register lazım

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler sertifika yok evet mükemmel :D

AlpReis

AlpReis

Üye
Yu bu programların telefona zararı olabilir, varmıdır bilen varmı, teşekkürler bu arada

kerim5534

kerim5534

Üye
tesekkur

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler:oke:

maresal58

Üye
teşekkürler.. :)

huntytigger

Üye
Suresi bitti.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler

MKB1907

MKB1907

Üye
Sağol:oke:

aliens

aliens

Üye
teşekkürler

erkin_42

Üye
rami temizlemek ne işe yarıcak acaba????

ceruti

Üye
paylaşım için teşekkürler, ama belirli bir süre ****** sonra istiyor ve hiç bir yerde bulamadım bilginize...

eagleone26

Üye
arkadşlar bu nun regıster code bulanınız varmı ?

KayraBey

KayraBey

Üye
Koda gerek yok.Biraz el çabukluğu ile sorunu çözebilirsiniz.Programı açar açmaz kod ekranı 2-3 saniye sonra geliyor.Yani açılır açılmaz Cleanup tuşuna basın.O rami temizleye dursun peşinden kod ekranı gelsin.Ben bu şekilde kullamaya devam ediyorum.Unutmayın! Açılırken daha görür görmez basın Cleanup'a o işini yine başarıyla yapsın :)

• Beğen
Tepkiler: _DeNGeSiZ_
mhchn

mhchn

Üye
ne ise yaşadığını henüz çözemedim gibi bişe ama çok teşekkürler yinede:ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkaplanda açık kalan ve telefonunuzun ramini gereksiz yere işgal eden programları kapatır.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

KayraBey

KayraBey

Üye
Rica ederim.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
teşşekkürler...:d: