Ram blow. telefonun ramini temizler. cokda guzel yapar.(5800 da denedim)

Sponsorlu Bağlantılar

darkwily

darkwily

Üye
saoL payLaşım için

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler kardeşim güzelmiş :)

manyak_adam

manyak_adam

Üye
belkide baska programdır dıyecem ama ıkı defa denedim n97 göçtü arkadaslar her seferinde hard reset attım yedek yuklemeyı denesemde olmadı yanlıs anlasılma olmasın lutfen su an kullanmıyorum tesekkurler

Progressivity

Progressivity

Üye
çokta güzel yapar :D bu çok samimi bi başlık olmuş neyse emeğe saygı teşekkürler :D

foxx_atm

Üye
başlık da paylaşım da çok güzel :)

gkhn1905

Üye
her şey iyi güzelde product code nedir? trial versiyon bu değil galiba? bende doldu program activation code girmeden açılmıyor

VANG

Üye
seriai bilen var mı

leventgaat

Üye
****** registr istiyor bilen varmı

^^Positive^^

Üye
teşekkürler;)

gareg

Üye
bende de çıktı trial expired mesajı ama çalışıyor.

programı açar açmaz trial expired çıkmadan(yaklaşık 3 sn sonra çıkar) clean up a tıklayıp biraz bekleyin çalışır. yukarıda da ne kadar boş ram miktarı varsa görünür.:oke:

frowell

frowell

Üye
trial bu

aegeantr

Üye
spb shell programı ile beraber çalışmıyor ne yazıkki. ramblow u açınca tel reset atıyor malesef var ıdır bunun bir çözümü değilse çok güzel program ama şu n kullanmıyorum

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tamamdır onu da hallettim maxicepte okudum yine rompatcher de open4all açıksa ramblow reset atıyor telefona. o patch i inaktif yapınca sorun kalmadı . teşekkürler

w3master

w3master

Üye
Teşekkür ederim, güzel bir uygulama.

mavikorsan250

mavikorsan250

Üye
Arkadaşlar 43532 diye bir ****** girerseniz 15-20 sn program zaman kazandırıyor code girin ekranı gidiyor zaten program kendi kendine de çalıştığı için bu kod işinize yarar ben öylesine salladım bu kodu işime yaradı deneyin fikirlerinizi yazın lütfen

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
spb shell programı ile beraber çalışmıyor ne yazıkki. ramblow u açınca tel reset atıyor malesef var ıdır bunun bir çözümü değilse çok güzel program ama şu n kullanmıyorum
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tamamdır onu da hallettim maxicepte okudum yine rompatcher de open4all açıksa ramblow reset atıyor telefona. o patch i inaktif yapınca sorun kalmadı . teşekkürler

Aşağıdaki sürümü indirip kurarsanız, open4all yamasını kapatmadan da kullanabilirsiniz.

fb_blackangel

Üye
arkadaşlar 1 hafta sonra regıstatıon kod istiyor lütfen yardım

muron70

muron70

Üye
bunda ram 50 mb gözüküyo ya hani bunun rami 128 mb tı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Telefonun Başlatmasını sağlayn birkaç dosyayı siliyor. Kullanmamanızı öneririm.

5800'da denedim. Sıfır yükleme yaptım ve bir kere RAmblowu çalıştırdıktan sonra artık telefon hafıza kartı çıkarmadan açılmamaya başladı. Nokia yazısı geliyordu ve geri kapanıyordu tel

asalakcan

asalakcan

Üye
.ok güzel paylaşım iyi çalışıo :)

Üst Alt