Radyosunda kitlenen tek telefon hangisidir? Cevap: N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burrak34

Üye
    Konu Sahibi
Radyosunda kitlenen tek telefon hangisidir? Cevap: N8
Frekans değiştirirken zaman zaman kitleniyor N8 ve kesinlikle telefonun kendini açıp kapadan radyo çalışmıyor, donuyor :vur Daha önce 5800 da da böyle bir problem vardı, N8 de bunu aşmışlardır diye düşünmüştüm ama gördümki yerinde sayıklamış Nokia:off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop: radyo sorunlu nokia..

suat1111

suat1111

Üye
ön yargılı sın bence neden ve baskalarının teli böyle değil

erkara_64

neden benim n8 im hiç radyo sorunu olmadı..sürekli radyo bağımlısı biri olarak söylüyorum...ayrıca burak ismini bir yerlerden hatırlıyorum ama neyse:) belki de kankam buraktır:)ayrıca üyelik 2008 ama 1 mesaj gelmiş 3 senedir:)ve cihazın samsung e 250:)
n8 çıkalı 4 ay oldu hiçmi araştırıp forumu gezmedin sorunları okumadın...hadi yeni aldın diyelim bu kadar çabuk sorunları çözdüğünü varsayalım bakşa hangi problemleri var arkadaşım söylermisin?bizlerde bilgi sahibi olalım...dakika 1 gol 1 yapmışsın..tbrk ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aboo nokiacılar gelmiş..:ehe

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Bu telefon yüzünden 10 senedir ilk tefa nokia dışında bir telefon almak istedim.bu gün gittim peşin htc desire aldım 5800 beni feci halde soğutmuştur.büyük konuşmayayım ama üretim politikasını değiştirmeden bir daha asla

suat1111

suat1111

Üye
neden benim n8 im hiç radyo sorunu olmadı..sürekli radyo bağımlısı biri olarak söylüyorum...ayrıca burak ismini bir yerlerden hatırlıyorum ama neyse:) belki de kankam buraktır:)ayrıca üyelik 2008 ama 1 mesaj gelmiş 3 senedir:)ve cihazın samsung e 250:)
n8 çıkalı 4 ay oldu hiçmi araştırıp forumu gezmedin sorunları okumadın...hadi yeni aldın diyelim bu kadar çabuk sorunları çözdüğünü varsayalım bakşa hangi problemleri var arkadaşım söylermisin?bizlerde bilgi sahibi olalım...dakika 1 gol 1 yapmışsın..tbrk ederim...

hay kılavyene sağlık

erkara_64

abi nokiacılarla alakası değil mesele burada 4-5 aydır kimlerin n8 kullandığını az çok biliyoruz ve gerçekten sorunlara yardımcı olmaya çalışıyoruz...bu süre zarfında harbiden n8 i hakkıyla kullananların yaptığı olumsuz yorumlara yada sorunlara sonuna kadar inanıyoruz..ama adamın cihazı e250-3 senedir 1 mesaj yazmış...sence bu fanlıkmıdır yoksa mantıkmıdır?

--------------- Ekleme ---------------

Bu telefon yüzünden 10 senedir ilk tefa nokia dışında bir telefon almak istedim.bu gün gittim peşin htc desire aldım 5800 beni feci halde soğutmuştur.büyük konuşmayayım ama üretim politikasını değiştirmeden bir daha asla

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanırsın umarım...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye

adama konuşacak laf brakmamışın :megafon::megafon:

suat1111

suat1111

Üye
intoman

intoman

Üye
hoj geldin de yalanmı kanka ama bi bak anca n8 karalarlar ben 3 ayı devirdim at ettim eşşek ettim abi bi donar hayvanta tık yok

valla bende telefonumdan çok memnunum nokia yada başka marka olması fark etmez symbian kullanmasını bildikten sonra telefonun özellikleri harika ama hiç kitlenmedi desem yalan olur ...

burrak34

Üye
    Konu Sahibi

Mesajının luzumsuz kısımlarının dışında kalan kısmına cevap vereyim; Evet okudum elbet forumları hatta üretim sorunlarından biri başıma geldi (şu resetleme hadisesi)... Seninki bilmem ama dediğim gibi benim radyo kanal değiştirirken kitleniyor (3 yılda bir mesaj yazan biri lüzumsuz yazmaz heralde dimi;) ) Hem resetleme hem radyo kitlenmesi için Genpa'ya cihazı gönderdim geçen ay... Resetleme için akım kalibrasyonu yapmışlar, radyo kitlenmesi içinse ne hazindir yazılım güncellemesini bekleyiniz denmiş:vur Fazla söze gerek yok heralde. selametle...

erkara_64

arkadaş zaten senin açtığın konu ile yadığın mesaj içinde çelişkiler var önce bunu etüd etmeni tavsiye ediyorum..başlığa bak radyosu kendini kitleyen tek cihaz hangisi? yazı içeriğe bak 5800 geciyor..:) 5800 acaba çıkmadı mı henüz tam anlayamadım...selametle...

suat1111

suat1111

Üye
Frekans değiştirirken zaman zaman kitleniyor N8 ve kesinlikle telefonun kendini açıp kapadan radyo çalışmıyor, donuyor :vur Daha önce 5800 da da böyle bir problem vardı, N8 de bunu aşmışlardır diye düşünmüştüm ama gördümki yerinde sayıklamış Nokia:off:

senin telde var diye bütün n8 mi asalım

burrak34

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş zaten senin açtığın konu ile yadığın mesaj içinde çelişkiler var önce bunu etüd etmeni tavsiye ediyorum..başlığa bak radyosu kendini kitleyen ilk cihaz hangisi? yazı içeriğe bak 5800 geciyor..:) 5800 acaba çıkmadı mı henüz tam anlayamadım...selametle...

5800 yazılım güncellemeleri sonrası radyo problemini kısmen 2010 da düzeltti... Senin boş vaktin çok anlaşılan :bann:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konu tartışmaya dönmüş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt