Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AHCI BENDE Bİ ÖNCEKİ KONUNUN peninputgenericvkb.dll DOSYASINI KULLANDUM AMA İLK AÇTIĞIMDA ORDA İŞTE Q VERT KÜÇÜK KLAVYE SEÇ EL YAZISINI SEÇ AFALSAL SAYILAR YERİ ÇIKIYO AMA Bİ GERİ DEYİP TEKRAR GİRDİĞİMDE İSE SİMGE EKLE SAYI MODU KARAKTER ÖN İZLEME ÇIKIYOR ANLAMADIM HANGİSİ ORJİNAL HALİ :
belki yanlış anlatmışımdır tekrar düzelytiyorum qwert klavye yi ilk açtığımda sağ taraftaki en altta küçük klavye simgesi çıkıyor ama geri deyip tekrar girdiğimde ise sağ en altta simge ekle ikonu varya üst üste 3 kalın çizgi o çıkıyor anlamadım hangisi orjinal hali
aynı sorun bende de var. alfasayısaldan qwerty klavyeye geçtiğim zaman seçenekler(üst üste 3 çizgi) çıkıyor kapatıp tekrar açtığımda klavye seçenekleri çıkıyor ilginç. ayrıca resimde göründüğü gibi ok tuşu(tik) sağ sol oklarının yanında değil yine aynı yerinde en üstte solda
GLADYATÖR1581
Üye
BİREBİR ORJİNALİ O ĞÜST ÜSTE OLAN ÜÇ ÇİZGİ KARDEŞİM BEN SORUNU HALLAENTİM peninputgenericvkb.dll BU DOSYAYI Bİ ÖNCEKİ MENÜDEN ALDIM ŞİMDİ SORUNUM YOK KULLANIYORUM VE O DEDİĞİN SİMGELER BENDE BOŞLUK TUŞUNUN YANINDA
BİREBİR ORJİNALİ O ĞÜST ÜSTE OLAN ÜÇ ÇİZGİ KARDEŞİM BEN SORUNU HALLAENTİM peninputgenericvkb.dll BU DOSYAYI Bİ ÖNCEKİ MENÜDEN ALDIM ŞİMDİ SORUNUM YOK KULLANIYORUM VE O DEDİĞİN SİMGELER BENDE BOŞLUK TUŞUNUN YANINDA
Buyur. Sys/bin içerisine at çıkan dosyaları. Hem yazılar ortalı hem de n8 klavyeli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İz[Mir]Kan
Üye
Oo evet bu oldu küçük qwerty de ok tuşu çok kenarda
cross_fire
Üye
ya bişi soracam belki saçma gelecek sizin için ama hersey iyi güzel de yazı ortalama olayını ben pek sevmedim yani şahsi görüşüm bu şu anda c6 v40 cfw sini yaptım ama yazıyı eski bildiğimiz yanlara yaslı olarak düzeltemedim bilgisi olan varsa yardım etsin. c6 v20 deki bi çok mod bu sürümde işe yaramadı için center text dosyasını eski haline çeviremiyorum yani istediğim sadece menüdeki seçenekler yazısı falan yanlara yaslı olsun