N8 QWERTY klavye 11x4 (yeni mod)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi
N8 QWERTY klavye 11x4 (yeni mod)
N8 QWERTY klavye 11x4
Evet arkadaşlar uzun zamandır beklenen mod çıktı.

Uploaded with

*Mod qwerty + yazı ortalama

LİNK:

Beğen butonuna tıklayın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: yalnızkurt1980, rowel35, lays12 ve 1 kişi daha

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
güzel gerçektenç teşekkürler.

--Usta--

--Usta--

Üye
iştee buu.bekliyordum :oke::oke:

----------Eklendi @ 16:14:06 ---------- Yazıldı @ 15:46:12 ----------

Kardeş Çalışmıyorr !!

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi
--Usta--

--Usta--

Üye
allah allah :allalla: olmuyor aga ya :allalla:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Klavyenin 11X4 olabilmesi için Resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyasına ihtiyaç vardır. Sizin verdiğiniz 10283389.dll dosyası 11X4 lük sistemi taşımamaktadır. Sanırım bir yerde karışıklık yaşadınız.

nereharme

nereharme

Üye
Klavyenin 11X4 olabilmesi için Resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyasına ihtiyaç vardır. Sizin verdiğiniz 10283389.dll dosyası 11X4 lük sistemi taşımamaktadır. Sanırım bir yerde karışıklık yaşadınız.

dangerousyaso dostum bu klavye işleri senden sorulur. En kısa zamanda konu ile ilgili bizi bilgilendirirsen sevinirim:ehe

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi

pakete eklemeyi unutmuşum arkadaşım kusura bakma hemen yeniledim linki uyarın içinde teşekkürle

--Usta--

--Usta--

Üye
yaa ben boşunamı diyorum sabahtan beri olmuyor diye :nono: ama saol kardeş genede :oke:

e|2hNx

Üye
c6 mı orjinalde oluyormu onlarıda bi yazsan ?

nereharme

nereharme

Üye
Yazı ortalamasız olanı yokmu bu modun?

--Usta--

--Usta--

Üye
<font face="Comic Sans MS"><font color="DarkOrchid"><font size="3"><b><br />
<br />
kusura bakma arkadaşım bu sefer olmuştur inşallah</b></font></font></font>
<br />
<br />

oldu kardeş oldu eyvallah.ama kötü bi haber vereyim size ; bu modu uygulayınca genişletilmiş yan ekran menü modu devre dışı kalıyor :(

nereharme

nereharme

Üye
<br />
<br />

oldu kardeş oldu eyvallah.ama kötü bi haber vereyim size ; bu modu uygulayınca genişletilmiş yan ekran menü modu devre dışı kalıyor :(

Şimdi seç bakalım seçebilirsen ikisinden birini:aha:

Yazı ortalı mı peki kardeş. Pm de attım sana ama konuyla ilgili

Yazı ortalı tercihim değildir:naughty:

----------Eklendi @ 00:41:14 ---------- Yazıldı @ 00:36:42 ----------

fakat genişletilmiş yatay ekran menü için yeniden modla derim. Çünkü o dosya küçük bir programla editlendiği için düzelebilir. Bi dene istersen.
Yani klavye modundaki 10283389.dll dosyasını editleyip öyle dene demek istedim. Umarım anlatabilmişimdir

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
dangerousyaso dostum bu klavye işleri senden sorulur. En kısa zamanda konu ile ilgili bizi bilgilendirirsen sevinirim:ehe
Daha önce benim paylaştığım N8 klavye modları konusundan kendine uygun modu indirip kullanan arkadaşlar konuyu açan arkadaşın verdiği dosyanın içinden çıkan Rofs2\Resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc bu dosyayı C:\Resource\plugins\ içine atıp, open4all + c2Z yamasını aktif edip, telefonu bir kere yeniden başlatıp, yazma dilini de Türkçe yaparlarsa başarılı bir şekilde 11X4 klavye modunu flash atmadan kullanabilirler.

Belirtmekte fayda var, arkadaşın verdiği dosyada yer alan 10283389.dll dosyası herkesin işine yaramayabilir. N8 klavye modları konusunda yer alan modlardan uygun olanı indirip buradaki arkadaşın verdiği dosyadan çıkan Rofs2\Resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyasını kullanarak sonuca ulaşabilirler. Ayrıca N8 klavye modları konusundaki modlardan herhangi birini uygulamayan buradaki modu da kullanamaz bilginiz olsun.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi
<br />
<br />

yakında oda eklenir bu moda o zaman eklerim buraya takipteyim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt