QuickOffice Premier [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

kenshin06

kenshin06

Üye
n97 de stabil çalışmıyor menulerde dokunmatık olarak gezemıyorsunuz dosyaları acıncada asagı yukarı saga sola gıdemıyorsunuz qw klavyeyi acarak kullanabılıyorsunuz. Ayrıca olakı kurdunuz ve begenmedınız programı uygulama yonetıcısınden kaldıramıyorsunuz. Kusura bakmayın affınıza sıgınarak boyle sacma bı uygulama gormedım kaldırmak ıcın format atmak zorunda kalıyorsunuz unıstaller programları ile denedım ama nafıle.

Program v5 değil v3 uyumlu bilgilerinize

aykutkar

Üye
merhaba sertifika hatası var nasıl çözebilirim

halil2580

Üye
teşekkürler

ahmet1974

Üye
tşkkürler

hakankaya023

Üye
teşekkürler dostum

celalaltin

celalaltin

Üye
Tesekkur ederim kardesim.Bana lazimdi.

FuNKyX5

FuNKyX5

Üye
sagolasın

realredbull

Üye
sorunun ne kardeşim söyle yardımcı olalım?

herkes sorununu söylemiş zaten tekrar sormanız saçma, yardımcı olmak istiyorsanız yazılanları okursunuz.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bilgiye ulaşmak bu kadar basit olmamalı
Temel paket ve Sertifika almayı site içinde bile basit bir arama ile bulabilirsiniz. İkisi içinde başlık mevcut. Buraya yazarak, asıl sorunlarıda okumaktan bizi men ediyorsunuz
Lütfen emeğe saygı duyalım ve biraz araştırmacı olalım

o zaman bu programı alıntı yaparak tekrar paylaşmakta gereksiz, biraz araştırırsak aynı paylaşım bir kaç kere daha yapılmış, ya da bu paylaşımı yapan arkadaş deneyecek, program ve kurulumla ilgili açıklayıcı bilgi verecek paylaşımcılık sorumluluğunu tam olarak yerine getirecek, herkes problem yaşamış ama kimseden daha yardımcı olmak gibi girişim yok.

mumu94

Üye
[/QUOTE]buldum arkadaşlar temel paket falan sorunu yok 5800 xp v.5 için indirin , sertifikalandırın ve kurun

buldum arkadaşlar temel paket falan sorunu yok 5800 xp v.5 için indirin , sertifikalandırın ve kurun[/QUOTE]

kardeş bu sertifikalandırmayı nasıl yapcaz

erdem1919

Üye
5800 da çalışmıyor.

nasıl bir pro bu

erdem1919

Üye
nasıl sertifika alırız

sizlereselam

Üye
sertifika hatası veriyor

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

solokalp

Üye
slm arkadaşlar bana ****** lazim 4,6, bu versionların ****** exe dosyası lazım yada şifre si
[email protected]

yaprem458945

Üye
setıfıka hatası werıo

r__kurucu

r__kurucu

Üye
TEŞEKKÜRLER :oke:

oddly

Üye
eline sağlık. indiriyorum şu an.

piskrems

Üye
dİLİ TR?Mİ

sertifika hatasını çözdüm lakin güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı içerik yüklenemez..! adam gibi programlar yükleyin

burak toprak

Üye
telefona yukluyorm sertıfıka hatası verıyo.yardım edersenız sevınırm..

Üst Alt