QuickOffice Premier [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
haklısın ama ben onu çalışıramadım ilginç bi şekilde birde bunu deniyim dedim buda çalışmadı tekrar hackliycem teli bi gariplik var

visbreaker

Üye
Kardeş teşekkür ederim oldu valla

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

malimali

Üye
güncelleştirme hatası diyor

d.alikose

Üye
arkadaşlar bende oldu felan yazıosunuzda nasıl oluyo ben yükleyemedim sertifika hatası dio servis sağlayıcınızla görüşün dio kandırmaca bilgilier yorumlar yazmayın yönlendirici olun ama doğru bi şekilde

Progressivity

Progressivity

Üye
sertifika hatası demesi telefonunu hacklemediğin için HelloOX programıyla telefonunu hacklemen gerekir ama bunun içinde önce bir sertifika alma sitesinden telefonunun imei numarısın vererek sertifika alman gerekiyor bunların hepside

Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları bölümünde mevcut araştırmanı öneririm

chass

chass

Üye
kardeşim indirip deniyeceğim, inşallah olur.

alpek2009

Üye
proğ.çalışmıyor

carlp

Üye
telefnm 5800 son versıyorn.. soft format atarsam orıjınal ayarlara donersem telde ne değşklk olur arkdşlr bılgı verırmsnz..teşkkr ederm..

mukibuki

Üye
Arkadaslar sallamayin N97 ile uyum degil diyor devam et tiklayincada guncelleme hatasi veriyor bu durumda 2 nolu dosyayi kurarsinis office niz hayirli olsun

olcaykaraman

Üye
bu programla facebookta videoyu açabilecekmiyiz

darthderia

Üye
saolasın cmlkrc, eline sağlık...:)

_gambit_

_gambit_

Üye
dosya bozuk diyor

ertan çalışkan

Üye
sağolasın

--------------- Ekleme ---------------

sağolasın

leomessi19

Üye
temel paket hatası var

--------------- Ekleme ---------------

olcay ne alakası war bu office programı web browser deil bu program word excel powerpoint dosyalarını düzenlemene ve görütülemene yarar

Perfect!

Üye
teşşekkürler

erkanaydin61

Üye
sağol kardeş

ortioktay

ortioktay

Üye
şu önce temel paketi yükleyin diyor nedir acaba bilen varmı

karloff

Üye
Arkadaşlar bilgiye ulaşmak bu kadar basit olmamalı
Temel paket ve Sertifika almayı site içinde bile basit bir arama ile bulabilirsiniz. İkisi içinde başlık mevcut. Buraya yazarak, asıl sorunlarıda okumaktan bizi men ediyorsunuz
Lütfen emeğe saygı duyalım ve biraz araştırmacı olalım

poıuşlkj

Üye
için rahat birşekilde yapabilirsin.şifresi 12345 dir genelde.hardformat atmadığın sürece d: ye birşey olmaz.c: yeniden orjinal ayarlarına döner.

Üst Alt