QuickOffice Premier [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

rapyy

Üye
Arkadaşlar artık office ücretsiz..telefonun menüsünden indirme ye girin yanılmıyorsam İş bölümünde olacaktı indirin ve sorunsuzca kullanın..

nadir bey doru solio tesekur ederm size:)

nihatornek

Üye
Arkadaslar telefondan indirmeye çalışmıştım ben,fakat lisansla ilgili bi yazı vardı hatırladıgım kadarıyla yazılımı kullanırsan koşulları kabul etmiş olursun diye bişeyler yazıyordu.Sonradab bişey çıkmasın arkadaslar....

OrhanGunesh

Üye
temel paketi yükleyin uyarısı veriyor.. yani bu orjinal quick office yüklü ise çalışan bir uygulama.. bilginize arkadaşlar.. boşuna uğraşmayın..

trSHARK

trSHARK

Üye
Program Java değil zaten programları sertifikalandırıp kurmayı deneyin

filiz1974

Üye
Tşk ama sertifika hatası veriyoo

hürkan456

Üye
çok güzel eline saglık

fb3328

Üye
sertifika hatası veriyo. nasıl calıştırabilirim

cagat87

Üye
beleş olacak di mi

macman

macman

Üye
eline sağlık

wache

Üye
sanırım bu programı buraya yukleyen arkadas sıteyı terk etmıs okadar okudum ne bı cevap vermıs nede bı acıklama saygılar programıda indirmiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sorunun ne kardeşim söyle yardımcı olalım?

gliseraldehit

Üye
quickoffice temel paketini nerden bulacaz?

oguzhandincel

Üye
teşekkürler

enesfilik

Üye
quick offce yi indirebileceğimiz bi link varsa söleyin ltfn:sn:

Progressivity

Progressivity

Üye

heryusin

Üye
sertifika hatası veriyor arkadaşlar...

Progressivity

Progressivity

Üye
sertifikalandırma işlemlerine bakın unsigned programlar bunlar signed yapılması gerekiyo nasıl yapılacağı anlatılıyo ztn forumda

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Allah aşkına biriniz cevap verin yaa hiç bi şey yazmayın sadece buna cevap verin quickoffice temel paketini nerden bulacaz?quickoffice temel paketini nerden bulacaz?quickoffice temel paketini nerden bulacaz?quickoffice temel paketini nerden bulacaz?

--------------- Ekleme ---------------

5800 xm v.5 için indirin sertifakalandırın sorunsuz çalışıyor temel paket falan sorunu yok

buldum arkadaşlar temel paket falan sorunu yok 5800 xp v.5 için indirin , sertifikalandırın ve kurun

buldum arkadaşlar temel paket falan sorunu yok 5800 xp v.5 için indirin , sertifikalandırın ve kurun

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler deneyelim bakalım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim verdiğim konuda temel paket vardı zaten..

Üst Alt