Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Quickoffice Adobe Reader LE v2.5.129 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java ]
Sponsorlu Bağlantılar
Tugish
Üye
Sertifika olayını hallettim çok basitmiş program çatur çutur çalışıyor. 1.05 sürümü vardı,tek kelimeyle berbattı bu harikaymış emeğinize sağlık
kardeş laf sokmasını çok iyi beceriyonuzda bi araştırma yapmaktan kaçınıyosunuz elli tana adam yazmış sertifika hatası veriyo bozuk bu niye koyuyosunuz bozuk şeyleri bunlara gülüyorum aciz insanlar sitede elli yerde açıklamışlar sertifika nasıl alınıyo diye allahım sen sabır ver
balperen
Üye
teşekkürler
attilla19
Üye
süper diyenler var nesi süper allah aşkına uygulamada hiç bir şey yok
erdem1365
Üye
Danke....
ihsanaslan45
Üye
teşekkürler
remo212121
Üye
en iyisi bilgisayardır her türlü dosyayı açar
destroy116
Üye
Teşekkürler
g1gfe4ds2
Üye
Güzel paylaşim soğol...
benmali
Üye
unsigned olanı yokmuydu
jarath
Üye
Signed daha doğrusu imzalı olması sorun çıkarabilir kendiniz opda.cn üzerinden sertifika alıp imzalarsanız daha iyi olur. Paylaşım için Teşekkürler.
a.f.diler
Üye
sertifika hatası yardımcı olun lütfenn
KTM125sx
Üye
arkadaslar n97 dım var gercı fark etmez 5800 la yazılımları aynı ama sertıfıka hatası dıyor yardım
benözgürümben
Üye
paylaşım için sağol. ancak benim 5800 da pdf dosyalarının içindeki yazıları eksik gösteriyor. neden acaba?