Quickoffice Adobe Reader LE v2.5.129 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java ]

Sponsorlu Bağlantılar

deha48

deha48

Üye
eline sağlık
 


allei

allei

Üye
madem koydunuz program açılan bişey olsun... hiç bi işe yaramadı... sertifika hatası veriyor
 
macman

macman

Üye
thenks
 
mmanyak

mmanyak

Üye
dostum bende bunu ******* olanını indirmiştim ama ***** işlemini bi türlü yapamadım "aynı bilgisayardaki gibi" dediler ama programın yüklendiği dosyayı bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim :)
 

karadaglı

Üye
sevgi saygı hürmet teskkür
 

serdarbulut79

Üye
sertifika süresi geçmiş diyorsa telefonun tarihini geri alın işe yarıyor..
 
thekyph

thekyph

Üye
Arkadaşım sertifika sorunu S60v3 ler için geçerli. Bunu aşmanın bazı yolları internette mevcut. Bazı yabancı kaynaklı sitelere imei numaranı veriyosun onlar sana sertifika veriyorlar. Daha fazla detay için google 5800 sertifika sorunu yazarsan birçok anlatım bulabilirsin:):):):)

veya aşağıdaki linktede anlatılıyor :)
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...unu-kendi-sertifikanizi-olusturma-197573.html

--------------- Ekleme ---------------

kardes programı direk telefona atıcaz mı yoksa bluetoothla falan mı gonderecegiz?
Kardeş bilgisayara indir sonra ister bluetoothla istesen USB aracılığı ile gönderebilirsin. Bluetootla gönderince telefondaki yönergeleri takip edersen rahatlıkla kurabilirsin :)
 

gokhanos

Üye
Program 5800 ile uyumlu degil ancak virtual keyboard ile çalışıyor bu da çok pratik olmuyor.Teşekkürler.
 
turkiminator

turkiminator

Üye
tesekkurlerrrr
 

blackhbosss

Üye
tşk ederim kardeşim ellerin dertgörmesin :D
 

kiromcu

Üye
sertifika hatası veriyor bi el atın kardeş
 
corus54

corus54

Üye
kurulmuyor
 
kelleci0142

kelleci0142

Üye
niye burada kimse yardım etmiyor kardeşim koymuşsun oraya sertifika hatası diyor bi cevap verirmisin şşşş heyyy alloooooo
 

sene1983

Üye
Çatır çatır çalışıyor :)
çok teşekkür ederim.

Not: telefonum 5800
 

royale

Üye
burdsn ındırdıgım hıc bıse calısmıyor
 
Pelik@n

Pelik@n

Üye
sertifika hatası aynen devam ediyor boş yere indirmeyin
 

ttnetqw1

Üye
5800 exsperrs muzık ıcın olmuyo
 
maktama

maktama

Üye
5800 xpress music için oluyor. ben arkadaşımın 5800'üne yükledim takır takır çalışıyor.
Arkadaşlar, sertifika hatası programdan kaynaklı bir hata değil. Programı sertifikalamanız gerekiyor sadece. Arkadaş yukarıda link vermiş, bi okuyun, sertifika nedir, ne için gereklidir öğrenin. Sertifikalandırmak için gerekli programları indirin, sertifikanızı da "opda" sitesinden imei'nizi vererek alın(imei vermekte tereddütlüyseniz, klonlanır falan korkunuz varsa vermeyin, kimse sizi zorlamıyor, sizin bileceğiniz iş. diğer seçenek telefonu hacklemek, neyse). Programı sertifikalayıp öyle kurun.
Lütfen yukarıdaki linke bir göz atın. Burada zaten "armut'u pişirip ağzınıza koyuyorlar", bir de çiğnememizi istemeyin(iğrenç oluyor:))
Sonuç, lütfen olmuyor, işe yaramıyor v.b. gibi yanlış bilgilendirmeler yapmayın. Onu yerine yapamadım, beceremedim derseniz daha doğru olur.

Yukarıdaki linkte sertifika almak yerine telefonu haclemek için anlatılan "hellox" rom patcher, Nokia5800 v40(en yeni versiyon ) için çalışmıyor şu anda. v40 dahaca hacklenememişti bu yazıyı yazdığım anda.
 

atahan0014

Üye
sertifika hatası :(
 


Üst Alt