5800 xpress music için oluyor. ben arkadaşımın 5800'üne yükledim takır takır çalışıyor.
Arkadaşlar, sertifika hatası programdan kaynaklı bir hata değil. Programı sertifikalamanız gerekiyor sadece. Arkadaş yukarıda link vermiş, bi okuyun, sertifika nedir, ne için gereklidir öğrenin. Sertifikalandırmak için gerekli programları indirin, sertifikanızı da "opda" sitesinden imei'nizi vererek alın(imei vermekte tereddütlüyseniz, klonlanır falan korkunuz varsa vermeyin, kimse sizi zorlamıyor, sizin bileceğiniz iş. diğer seçenek telefonu hacklemek, neyse). Programı sertifikalayıp öyle kurun.
Lütfen yukarıdaki linke bir göz atın. Burada zaten "armut'u pişirip ağzınıza koyuyorlar", bir de çiğnememizi istemeyin(iğrenç oluyor

)
Sonuç, lütfen olmuyor, işe yaramıyor v.b. gibi yanlış bilgilendirmeler yapmayın. Onu yerine yapamadım, beceremedim derseniz daha doğru olur.
Yukarıdaki linkte sertifika almak yerine telefonu haclemek için anlatılan "hellox" rom patcher, Nokia5800 v40(en yeni versiyon ) için çalışmıyor şu anda. v40 dahaca hacklenememişti bu yazıyı yazdığım anda.