Quickoffice Adobe Reader LE v2.5.129 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java ]

Sponsorlu Bağlantılar

mrbkr

Üye
sertifika hatası banada geliyor neden olmuyor kitap var ama okuyamıyorum

Blind Guardian

Üye
indirdim teşekkürler sertifikaladım :D

skopske

Üye
ben de sertifikalayıp kurdum çalışıyor ama 20 mb tan büyük pdf dosyaları için tavsiye etmiyorum, zira çok çok yavaş kalıyor bu da programın değil telefonun önbellekleme kapasitesi az olduğu için olduğunu düşünüyorum...

ozan66627

Üye
saol dostum inş. n97 calısır

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

dive_e

Üye
arkadaşlar uzun uzun araştırmalarım sonunda nokia 5800 adobe readeri buldum ve telefonuma indirdim. çok güzel çalışıyor. indirmek isterseniz işte linki. yorumların üst tarafında nokia adobe reader.sis yazıyor oraya tıklayın ve bilgisayarınıza indirin. sonrada telefonunuza kurun. indirdikten sonra virüs taraması yapınız.

bravo kardeş ..bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim

TheTurk_01

Üye
ty güzel program

pesimist57

Üye
Bu siteye girenlerin %80 sertifika hatasının çözümünü bilmiyor. Yazık :nono:
Admin ve yönetici arkadaşlar imzalarına sertifika çözümleri ile ilgili gerekli linkleri koyarlarsa bizim araştırma yapmayan milletimize yararlı olurlar.

kerriimm

Üye
sertifika hatası kardeşşşş

ivdg

ivdg

Üye
arkadaşlar denemeden dosya paylaşmayalm goruyoruz bircok sorun cıkıyor telefona da zarar verebilir. Dosya paylaşımında biraz daha dikkatlı olursak daha iyi olur :)

kea_

kea_

Üye
Bu siteye girenlerin %80 sertifika hatasının çözümünü bilmiyor. Yazık :nono:
Admin ve yönetici arkadaşlar imzalarına sertifika çözümleri ile ilgili gerekli linkleri koyarlarsa bizim araştırma yapmayan milletimize yararlı olurlar.

Bir kere sertifika hatası veren program upload etmekte sakınca var. Denenmiş ve sertifika istemeyen çok güzel uploadlar var sitede ve her programın böyle versiyonları mevcut. Kimse sertifika sorunu giderme yada telefonu hackleme konularını bilmek zorunda değil hatta yapılmamalı ben örneğin v40ı gittim nokia shopta garantili bir şekilde yaptırdım. Yani sorunsuz upload yapmak varken yazık falan demek saçma ayrıca niye milletimiz araştırma yapan bir millet olmasın peşin hükümlü genellemeler yapanlar bence milletin sorunu...!:hmmm

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
abi her kafadan bi ses çıkıyo biri oluyo dio biri olmuyo biri sertifikaladım çalışıyo dio abi net bi cewap yok sertifika hatasını çözen arkadaş bize biraz yardımcı olabilirbi tel 5800 xm v40 bende sertifika sorunu yok ama herşey için geçerli değil sadece bi kaç program için geçerli diğerlerinde bizdede sertifika sorunu dio nasıl singned yapıyosunuz proyu paylaşın tarihimi geri alıyosunuz nekadar geri alıyosunuz bi babayiğit açıklasada şu sorunlar ortadan kalksa ya...

Silinen Üye 1000628

Silinen Üye 1000628

Kapalı Hesap
opda'dan sertifika alıyorsun bir tane de program var onunla da programı "signed" yapıyorsun.Kimse seninle uğraşmak istemez.Adamın işi gücü yok sana sertifikalandırma mı öğreticek.

bak burdan kendin yap.

islah27

Üye
lütfen zamanımızı böyle bozuk dosyalarla harcatmayın.ya da hiç koymasanızdı daha iyi olurdu.üyelere biaz saygı gösterelim...

yusuf_12_1992

Üye
ya abi sertifika sorunu veriyor bi yardım ederseniz

mustafa3002

Üye
çalışmıyor program

cafersev

Üye
sertifikayı nasıl yapacagız kimsededen cevap yokya

efsane_komando

efsane_komando

Üye
madem sertifika sorunu var ve herkes farkında arkadaşlarımın da dediği gibi işe yaramayan programlar neden koyuluyor ve zamanımız boşa GİDERİLİYOR...yetkililer sanırım ya fark etmedi veya ..._????
neyse
alıştık artık işe yaramayan işlerle uğraşmaya...
herkese saygılarımla...
*** yusuf043 ***

ttgg

ttgg

Üye
saolasın kardeş ama 5800 içinmi bu ??

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Teşekkürler

Üst Alt