Quickoffice Adobe Reader LE v2.5.129 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java ]

Sponsorlu Bağlantılar

serdaryigiter

Üye
evet beyler ufak bir hatırlatma. Adobe readeri nokia n97 ve 5800 a kurmanız imkansız. Boşuna uğraşmayın. Bu cihazlar şuanda hecklenememiş cihazlar arasında bulunmakta. Sertifika hatası alırsınız.

hadilanbe

Üye
tşkr edemiyorum çünkü hiç bi işe yaramıyo

bebeto1905

bebeto1905

Üye
programı koyan sertifikalımı değilmi belirtsin arkadaşım millieti boşa uğraştırmayın iki kelime yazmak zormu

oguzzalp

Üye
arkadaşlar uzun uzun araştırmalarım sonunda nokia 5800 adobe readeri buldum ve telefonuma indirdim. çok güzel çalışıyor. indirmek isterseniz işte linki. yorumların üst tarafında nokia adobe reader.sis yazıyor oraya tıklayın ve bilgisayarınıza indirin. sonrada telefonunuza kurun. indirdikten sonra virüs taraması yapınız.

cakabey52

cakabey52

Üye
arkadaşlar uzun uzun araştırmalarım sonunda nokia 5800 adobe readeri buldum ve telefonuma indirdim. çok güzel çalışıyor. indirmek isterseniz işte linki. yorumların üst tarafında nokia adobe reader.sis yazıyor oraya tıklayın ve bilgisayarınıza indirin. sonrada telefonunuza kurun. indirdikten sonra virüs taraması yapınız.
Eline sağlık kardeş. Program çok güzel kuruluyor ve çalışıyor. Yalnız 5800 için bir iki hatası mevcut. Görebildiğim kadarıyla ilk olarak pdf dosyasını açtığımızda herhangi bir sağa sola çekme olayı yok. Yani sayfanın en sağında bir yazıyı okumam gerekiyorsa eğer yazı küçükse, okuyamıyorum. Yakınlaştırınca da sayfanın ortasına odaklanıyor ve kenarlar görünmüyor. Tam ekran yapınca programdan çıkışa izin vermiyor. Bu görebildiğim hatalar. Benim yorumum. Ancak sayende, hacksız olan telefonum pdf dosyalarını açabilecek. Teşekkürler.

ulaş2626

Üye
singsis proğramını indirin kurun 30 saniyede sertifika veriyosunuz süper proğram harika

--------------- Ekleme ---------------

singsis proğramını yükleyin hemen halloluyor

atahan0014

Üye
beyler hatasız adobeyi paylaşan arkadaşa tşk.diğerlerinden ricam koymadan önce hata verip vermediğini belirtsin

ii çalışmalar

mgk_42

Üye
sertifika hatası war

muli01

Üye
demo adobeyi nasıl cracklayacaz yada full sürümüvarmı

arzemocuk

Üye

çok teşekkür ederim kardeşşş...

fatih82

fatih82

Üye
saol

sinnux

sinnux

Üye
4. Sayfada arkadaş anlatmış sertifika hatası için ne yapılması gerektiğini ama sadece ilk sayfaya bakıp "Teşekkür edemeyeceğim çünkü hiçbir işe yaramıyor." şeklinde bir yorum yapan arkadaşa (5. sayfa) ne deyeceğimi bilemiyorum.

alpi_rs

Üye
arkadaslar programi hic begenmedim
Bende 5800 var
program cok agir calisiyo
bes para etmez

LEFKELİ

LEFKELİ

Üye
Bu java uygulaması değil kardeş.

XpressMusic.00

XpressMusic.00

Üye
sertifika hatası......

ozy_gs

Üye
5800 ıcın uyumlu deıl sanırım aynı sorun bnde de oldu

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
arkdaşlar program 5800 uyumlu değil sertifika hatası veriyor bilginize bende dinleyip yükledim ama keşke işime yarsaydı :))

werarce

werarce

Üye
sertifikalandırın arkadaşlar hata veriyo diyip kesip atmayın

nrc73

Üye
nasıl sertifikalandıracağız. cevap yazarken ilk defa kullananlara biraz daha açıklık getirmenizi rica ederim

celal34

Üye
Arkadaşlar sertifika sorununa çare yok.... Bu proğramlar ücreti mukabilinde satıldığı için telefonlara yüklenemiyor. Yüklense bile yine aynı hatayı veriyor. Sertifika için proğramlar var ancak kimseye tavsiye etmiyorum. Telefonunuz garanti dışı kalabilir. Çünkü çinliler klonlama yapıyor sizin telefonun numarasını.

Üst Alt