Eline sağlık kardeş. Program çok güzel kuruluyor ve çalışıyor. Yalnız 5800 için bir iki hatası mevcut. Görebildiğim kadarıyla ilk olarak pdf dosyasını açtığımızda herhangi bir sağa sola çekme olayı yok. Yani sayfanın en sağında bir yazıyı okumam gerekiyorsa eğer yazı küçükse, okuyamıyorum. Yakınlaştırınca da sayfanın ortasına odaklanıyor ve kenarlar görünmüyor. Tam ekran yapınca programdan çıkışa izin vermiyor. Bu görebildiğim hatalar. Benim yorumum. Ancak sayende, hacksız olan telefonum pdf dosyalarını açabilecek. Teşekkürler.arkadaşlar uzun uzun araştırmalarım sonunda nokia 5800 adobe readeri buldum ve telefonuma indirdim. çok güzel çalışıyor. indirmek isterseniz işte linki.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyorumların üst tarafında nokia adobe reader.sis yazıyor oraya tıklayın ve bilgisayarınıza indirin. sonrada telefonunuza kurun. indirdikten sonra virüs taraması yapınız.
arkadaşlar uzun uzun araştırmalarım sonunda nokia 5800 adobe readeri buldum ve telefonuma indirdim. çok güzel çalışıyor. indirmek isterseniz işte linki.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyorumların üst tarafında nokia adobe reader.sis yazıyor oraya tıklayın ve bilgisayarınıza indirin. sonrada telefonunuza kurun. indirdikten sonra virüs taraması yapınız.