Quick Office v6.2.240 lisanslı ve güncellemesi ücretsiz (trial değil, gün sayımı yok)

Sponsorlu Bağlantılar

akrep16

akrep16

Üye
bu türkçe mi değilse orjinal türkçesini verebilirim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
eyvallah teşekkürler

koryokos

Üye
süresi geçmiş sertifika hatası veriyor

tatancaz

Üye
sağolasın bilader bi dünya program denedim olmadı senin verdiğin oldu teşekkür ettim tekrardan allaha emanet

emreesen1453

Üye
Nokia 5800'da yuklemeye calistim ama "Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez". dedi ve yuklemedi. buna ne dersiniz?

unsign yaptığım halde aynı sorunla karşılaştım,başka yöntem var mıdır?

sahinakman11

Üye
süresi geçmiş sertifika diyor

r@sim

r@sim

Üye
eline sağlık kardeş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güvenilmeyen bir sunucudan alının korumalı nesne yüklenemez hatası verdi kadeşim yüklemiyor...

akisi

Üye
arkadaslar herhangi bir ofice programı yükleyemiyorum bu 5800 a daha öncekini kaldırdım yine olmuyor yardıııımmmmmmm?

ermucahid

Üye
tesekkur ederim

kosowali20

kosowali20

Üye
güncellemeye gerek yok gibi.kurunca çalısıyo...

olcayramazanogl

Üye
evet arkadaşlar forumda yeniyim hepinize cok selamlar...verilen hizmeti ve paylaşımları takdir ve teşekkürle karşılıyorum...saygılarımı sunuyorum ...quickoffice uygulamasını yükledim fakat sertifika zamanı geçmiş diye bi uyarı aldım ve program da çalışmadı..sizce ne yapmalıyım

Starsley

Teşekkürler

marufoglu

Üye
sertifikalandırma nasıl yapılıyor

yaklashma

Üye
programı sertefikaladım yükledim email girdim herşey güzel gidiyoduki güncelleme yaparken promosyon kodu istedi tıkandım orda ne yapmam gerekir ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sertifikalayıp yükledim arkadaşımın dediği gibi promosyon kodu istedi. Öylece kaldım yardım lütfen

alican147852369

Üye
Bu setifikalandırma işlemini iyice anlatırsanız sevirim Çünkü Signtool Japonca yazıor ne yapacagımızıı bilmiyoruzda Daha ayrıntılı 1 acılama yapar mısın

google chrome indir ve sayfayı türkçeye çevir

hakanharun06

Üye
akadaşım teşekkür ettim, programı sertikalayıp kurdum çalıştı, yeni dosyada excell word açtı fakat email adresi yazıp register dediğimde 'bağlantı hatası daha sonra tekrar deneyin' gibi uyarı çıktı. yani kayıt ve güncelleme yapamadım sorun olurmu sonradan

DAVUUT

Üye
teşekkürler

tamer8234

Üye
Tşk dsm

Üst Alt