Quick Office v6.2.240 lisanslı ve güncellemesi ücretsiz (trial değil, gün sayımı yok)

Sponsorlu Bağlantılar

ungood20

ungood20

Üye
cvpstom yüklüyoz romda geliyo office.
suite kulnmaktan başka care yok
eminimki kaldırıp bunu yüklesek calışır

paktav22

paktav22

Üye
saolun

braun

Üye
süresi geçmiş sertifika uyarısı veriyor

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
N8 e yükleyemedim.. Güncelleşme hatası dedi.. Dokunmatik ekrana göremi tasarlanmış bu office ?

ASC33

ASC33

Üye
N8 e yükleyemedim.. Güncelleşme hatası dedi.. Dokunmatik ekrana göremi tasarlanmış bu office ?

sorunun cevabını bilmem ama sen imzana öyle bi cevap çakmışsınki MAŞEALLAH,BÂREKALLAH diyesim geldi,ALLAH Senden razı olsun kardeşim.

vlknsncr

vlknsncr

Üye
5530 XM hackli tefonunda denedi sorunsuz çalıştı.tşk kardeş.

evrenos80

Üye
pardon bu sertifikalandırma işlemi nasıl oluyo??açıklarsanız sevinirim

snaker383

Üye
sjdnakjsd

mardok

mardok

Üye
sağolasın çalışıyor

the.yunus

the.yunus

Üye
tşk

zekicanrky

Üye
kaldırın lütfen sertifika hatası veriyor

yigitemir

Üye
Paylaşıma teşekkürler.

mutkan

Üye
sertifika hatası veren arkadaslar sorun sizde. adam en basa yazmıs sertifikalayıp kurun diye. program sertifikalamayı bilmiyorsanız forumda aratın ve ögrenin ki butun programları sorunsuz kurabilesiniz.

tyger4627

Üye
Bu setifikalandırma işlemini iyice anlatırsanız sevirim Çünkü Signtool Japonca yazıor ne yapacagımızıı bilmiyoruzda Daha ayrıntılı 1 acılama yapar mısın

blntdmr

Üye
arkadaşlar slm..
bu ofice programı nasıl yükleyeceğiz... bide bildisayardan yüklediğimiz excel dosyası açıyor mu.

fatihmanavoglu

Üye
arkadaşla uzun zamandır 5800 ofis programı yüklemeye çalışıyordum buldum sizinle paylaşmak istedim ugraştığım için başka bi siteden aldım yükledimkesn çalışıyor
ama siteye üye olmanızı isterse olu verin ben öyle yaptım.:)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşla uzun zamandır 5800 ofis programı yüklemeye çalışıyordum buldum sizinle paylaşmak istedim ugraştığım için başka bi siteden aldım yükledimkesn çalışıyor
ama siteye üye olmanızı isterse olu verin ben öyle yaptım.:)

kimse ugraşsınistemedim yüklesyin çalışıyor
:megafon::heyo::box

ofdi

Üye
Quick Office v6.2.240 lisanslı ve güncellemesi ücretsiz
arkadaşlar kaydedilmiş bir excel dosyasını açıp kapatırken kaydedemiyorum. kaydedilemedi yetersiz hafıza diyor
aynı dosyayı office suitede sorunsuz açıp kaydedebiliyorum

nsmeng

Üye
benım telefon x6 nasıl sertifikalandıracagım fazla bılgım olmadıgı ııc soruyorum

davaci_18

davaci_18

Üye
e5 te yükleme hatası

negerenkvar

Üye
Eline sağlık olsun

Üst Alt