Quick Office 6.2.240 (Temel Pakete İhtiyaç Yok)

Sponsorlu Bağlantılar

kırocannnn

Üye
sertifikilayınca çalıştı guzel bişey yükleyince n97 si olanları kıskandım hem yazıp hemde ana belgeyi gormek iyi bişi ama fakiriz 5800 aldık :D

Progressivity

Progressivity

Üye
ayrıca hafıza kartınada yüklenmesi çok büyük artık tşkkürler

Dee-J_ONUR

Üye
Arkadaşlar ben de yükledim kullanıyorum bu konuda verileni ancak bugün pdf dosyalarını ilk defa denedim açmayı açmıyor? Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

aerieee

Üye
Saatlerimi aldı ama açmayı başardım .xsign la sertifikaladım.Emeği geçen (sertifkalama işlemlerini açıklayanlar da dahil) herkese teşekkürler.... Hay sertifikası batsın..... 6600 nerde bunlar nerde..

orkun85

orkun85

Üye
hiç sorunu yok sorunsuz çalışıyor

Nihats

Üye
süpersiniz valla teşekkürler

r0ket

r0ket

Üye
kardeşim teşekkürler

KiRa-X

Üye
eline sağlık teşekkürler sorunsuz çalıştı :)

gorkemasd

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben de yükledim kullanıyorum bu konuda verileni ancak bugün pdf dosyalarını ilk defa denedim açmayı açmıyor? Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

Arkadaşım zaten office programlarını açıyor bunlarda;
microsoft word, excel ve powerpoint . Pdf formatlı dosyaları Adobe Reader sayesinde açabilirsin. Ona erişmek içinde;

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...r-2-5-496-kbj-temel-paket-istemez-300262.html

buradan yoluna devam edebilirsin.

Dee-J_ONUR

Üye
yine de teşekkür ederim sorumu sorduktan sonra kendim yükledim cevabımı da gördüm :D

ceycey1970

Üye
n97 de kaydırma çubuğu çalışmıyor neden acaba?

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
süper paylaşım

karchek

Üye
selam,
ben 5530 aldım ve office yüklemek istiyorum.link'i download ettim ama sertifika hatası verdi.Programı nasıl sign ediyoruz?

byreader

byreader

Üye
aldığın hata base package olmadığı için ne programı yükleyebiliyorsun ne de silebiliyorsun o yüzden ilk önce aşağıdaki linkten base package indir ve telefonuna yükle ardından silme işlemini gerçekleştirip bu programı yükleyebilirsin.

Ben N97 de yüklü ve süresi bitmiş olan office programını kaldıramıyorum verdiğin programı sertifikaladım ama yüklerken hata verior kardeş başka kaldırmanın bir yolu yokmu ya :bilmm

parsreis

Üye
"QuickOffice_base_Package_unsigned.zip" bu dosyayı sertifikalandırdım, lakin kurulum esnasında "güncelleştirme hatası" veriyor.

yilmazy

Üye
emeğine sağlık harika çalışıyor, programın kendisinde bir sorun yok versa telefonun uyum veya sertifika sorunu oluyor onunda sizin çözmeniz gereken küçük sorunlar

hakan karakaya

Üye
Program güzel çalıştı teşekkür ederim.Telefona attığım metne baktığım zaman ğ,ş,ı gibi harfleri bozuk gösteriyor, neden acaba?

apoyraz

Üye
teşekkürler

maydintekin

Üye
teşekkürler

Beyhanoglu

Üye
Henüz yüklemedim. ama deniyeceğim. Teşekkürler...

Üst Alt