Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Quake 3: Efsane FPS - 5800 ve N97
Sponsorlu Bağlantılar
hiddendangerous
Üye
pass =
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dr_esas_çocuk
Üye
saolasın da çok uğraşmak lazımmış boş ver
alican3
Üye
ve
dosyaların linklerini güncellermisin ?
--------------- Ekleme ---------------
kardesim bana
i atabilirmisin ?
alican3
Üye
ben quake 3 ü telefonuma yükledim ama sola dönme tusunu bulamadım dedigin herseyi yaptım bide sesi kısamıyorum sadece acabiliyorum ne yapmam gerkeyor ?
bide arkadsım oyun cok kasıyor grafikleri sadece ileri itebiliyorum geri gelme tusunu bulamadım acil cok acil yardım
+ oyun cok kasıyor
eragon1599
Üye
n95 8gb için yükledim sarıyo oyun kasmadan oynuyom süper
alican3
Üye
eragon: onur sende kasıyormu oyun ?
dr_jones12
Üye
Bu oyun 5800'da kasıyor maalesef. Zamanında ben de çok denedim loading ekranında oyundan atıyordu. Yapacak bir şey yok.
shadow_170
Üye
hazırlayan arkadaşın eline koluna sağlık ayarları yükseltmeme rağmen kasmadan oynayabiliyorum fakat 1 sorunum var tuşları ayarlıyamadım bi tane virtual keyboard buldum ama hiç oynanmıyo onla şu tuşları ayarlama işini yapabilirsem çok iyi olcak yardımcı olursanız çok sevinirim
Emma-Watson
Üye
arkadaşım quake 3 .sis silinmiş bulamıyorum bi ilgilen konuyla
xairosk
Üye
ya şu hotfile kadar dandik bir q..tu kalkık bir site görmedim neden insanlar bu dandirik upload sitesine upload eder anlamam .. adamların canı sıkılıyo rastgele dosya siliyo böyle birşey yok ya :S şu lkinkleri nolur yenilermisiniz fıttırıcam
AdiosKid
Üye
ooooooooooohaaaaaaaaaaaa dıcek bısey bulamıyorum
kutaykut
Üye
tele kurmam zahmetli ama baba pc oyunu gibi saol yine de
By_torque
Üye
allah rızası için olan biri şu quake3.sis dosyasını versin.güzel konu ama tam yapmadıktan sonra hiç bir anlamı yok.indiren arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
allah rızası için olan biri şu quake3.sis dosyasını versin.güzel konu ama tam yapmadıktan sonra hiç bir anlamı yok.indiren arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
buradan bluthod mouse proğramını indirin daha bende kullanma imkanı bulamadım ama quake sucumvm gibi emulatörlerde bildiğimiz Bluetooth mouse ile oynanıyor uğraşmayın virtual ile.kimse bana yardım etmez ama buyrun...