Kardeş bendede 5800 var ama İD1 klasörünü bulamadım sanırım quake.rar da fakat x-plore ile onu açmaya çalışınca x plore kendini kapatıyo bişeyler yapabilir misin?
.d Bende en başta öyleydim. Şimdi rusca yı azda olsa anladm oyunlar, temalar, android v.s herşey var. Birazdan konu isteği göndercem yöneticiye linkler var prince of persia hd tek linki flan var öğrenince inanılmaz faydası oluyo. İndirdiysen sorun yok
.d Bende en başta öyleydim. Şimdi rusca yı azda olsa anladm oyunlar, temalar, android v.s herşey var. Birazdan konu isteği göndercem yöneticiye linkler var prince of persia hd tek linki flan var öğrenince inanılmaz faydası oluyo. İndirdiysen sorun yok
konuyu ben açmadım. Bu oyun counter in s60v5 hali gibi bundan iyisi yok galiba. Bunu 2. Si çıktı indirdim ve açtm. Ama oyun yatay ve denize girince atıyo diye oynamıym. 1. Sine gelince amaç oyunu bitirmek. Serious Sam gibi aralarda silah veriyo.. En başta oyunu açtığında oyunu simgesi geliyo enter tuşuna bas (hızlı bi şekilde +/- ikisinede bas. Önce + tuşuna bas.) bu enter tuşu demek. Sonra ana menu gelir yine aynı işlemi yap. Start game de. Bence options a gir ve controls bölümünden sağ-sol=kırmızı-yeşil yap daha kolay olur. +tuşunu ileri - tuşunu geri yap. Bunu kendim yapmayı öğrendim. Sende yapabilirsin. Oyun silindiği için gerisini hatırlamıyorum
kardeşim aslında sola dönme hareketi için ses açma tuşunu kullansan daha kolay olabilir o tuşuda power tuşuna. Kendim yapamadım yardım edersen sevinirim