Bende de 4.7.3 var çalışmıyor ki 4.7.2de çalışsın biraz kafa karıştırıcı geldi arkadaşım ha şu var arkadaşlar beta uygulamalar telefonunu normal uygulamalarıyla çakıştığı için sıkıntı çıkarıyo teli formatladım ve bida betaya hayır diyorum sizde yüklemeyin sadece mağazada yayınlanan uygulamaları yükleyin.
Saygılar...
kardeş bişi sorcam sana bende ovi açılıyor ama ana sayfası hiç deişmiyor hep aynı ürünler var ve ovi ye girip cıkıncca internet baglantısını kapatıp açmadan iptal edilmio işe yararmı bu ?
qt kalkmaz kesinlikle arkadaşım en fazla format atsan 4.7.0a düşer en eski sürümü bile olsa gömülü kalır da benim anlamadığım kimse neden annayı beklemiyo yarın öbür gün garantiye gönderdiğinizde telefonu ne yükleyip ne sildiğinizi görüyolar garanti dışı kalmasın cihazınız arkadaşlar lütfen yapmayın biraz sabredin. Bu arada başka bi konuda bi arkadaş bi yöntem bulmuş ben mağazayı o şekilde bilgisayardan kullanıyorum istediğiniz uygulamaya geldikten sonra en üstte site adresi yazıyo onu rakamlara kadar silip bi "/" koyup download yazın entera basın direkt bilgisayara iniyo ordan tele atıp yükleyin en azından anna gelene kadar tavsiye ederim