-qarapapaq- Gel Kardeş

Konu Sahibi
-qarapapaq- Gel Kardeş
@-qarapapaq-

kardeşim bu sistemui.apk dedin ya nasıl değişiyor ben değiştireyim dedim olmadıYani xda dan buldum bi tane attım dosya yoluna değiştirdim restart çektim olmadı?

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Abi, değiştir derken farklı bir systemui ile değiştireceksin, önce xdadan telefonuna uygununu buluyorsun. Sonra, rootlu telefonda x-plore (ya da aynı görevi görecek bir dosya yöneticisi ile) system/app yoluna atıyorsun, üzerine yaz diyorsun. Restart değişiyor
Değişmedi mi?

achambo

Üye
@-qarapapaq- gel la

@x-scarface aras abi nasılsın
benden önce gelmişsin

Invoke

Üye
Hemen gelirim aşambo =P

Tepkiler: achambo

Invoke

Üye
Abi, bakıcam senin içinde xdaya giremiyorum valla

Konu Sahibi
Aynısını yaptım olmadı zaten status bar s4 yazınca çıkıyor dur bakim ben biraz bu konuda buluşuruz.
semih eyvallah kardeşim sen nasılsın

Tepkiler: achambo

achambo

Üye
çok şükür abi ne olsun uğramıyon hiç ben de çok az uğruyom aslında

Tepkiler: x-scarface

Invoke

Üye
Ben xdaya giremiyorum, hiç bir veri alınamadı diyor Abi önce kendi systemui'ni bir yere kopyalasaydın

Konu Sahibi
Şimdi yedek almanın önemini anladım yedeklememiştim tel tırt oldu stock rom indiriyorum odinle atayımda düzelsin bariBaşka türlü düzeltilir mi ki yoksa?

Invoke

Üye
Stock systemui arayıp bulabilirsin belki; ama sanırım stock rom daha sağlıklı olur Önemli bişi kaybetmedin, inşallah abi?

Konu Sahibi
Yok kardeşim stock kurayım kiesle en son yedek almıştım onu geri yuklerim sıkıntı olmaz heralde demi.Ayrıca factory reset yaptım stock systemui bulsamda atamam kii

Invoke

Üye
Sanırım olmaz, bilmiyom ki samsungu kiesle yedek ne oluyor Ama mantıken olmaması gerekir Sövüyon mu bana ?

Konu Sahibi
yav durduk yere tonla ugraş çıkardık iyi mi
ama iyi oldu böyle böyle öğreniyorum bu androidi Yok kardeşim olurmu öyle şey yahu sen nerden bileceksin ki sonuçta

Invoke

Üye
Hep öyle olur abi, durduk yere iş çıkar Ben dün geceden beri yaptıklarımı saysam, seninki çok küçük kalır Senin yine kiesin odinin çalışıyor. Benim flashtool win8de çalışmıyor, win7 indirdim torrentten bir de dalgınlıkla yanlış indirmişim, tekrar indir... Win7kur... Tamam hallettik flashtoolu, ama hala telefonla boğuşuyom Hep derler abi "her zaman yedeğinizi alın" diye

Konu Sahibi
Abooo iyimiş benim durumum yav Aynen artık yedeği üfleyerek alacam

Invoke

Üye
Walkmani flashlayınca, kamera çalışmıyor. Kamerayı çalıştırsam walkmanden vazgeçicem... Anlamadım ama ikisi çakışıyor sanırım

Tepkiler: -Börteçine- ve x-scarface
    Konu Sahibi
Dur şimdi benim beynimi bulandırma sony ile
100 mb bişey kaldı şu insin de flaşı basayım artık

Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke

ismail

Üye
sayılır