Python sorunu ÇÖZÜLDÜ!!! Gelin içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Python sorunu ÇÖZÜLDÜ!!! Gelin içeri :)
Arkadaşlar çoğu symbian^3 kullanıcısı, her yolu denese de python uygulamalarını çalıştıramıştır. Ben de bu sorunu yaşıyordum ve dün gece çözdüm!

Öncelikle telefondaki bütün python uygulamalarını kaldırın.

Sonra şu adresten python 2.30'u indirin: http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-691644.html

Sonra, istediğiniz python uygulamasını "depo hafızası e:" ye kurun ve çalıştırın. Başka bir yere kurarsanız çalışmıyor!

Yorumlarınızı bekliyorum :)

gkcll

gkcll

Üye
dostum bende 2.5 var her uygulama yı da açıyor ama bu sürüm yüklesem uygulama ları kaldırmdan sıkıntı yaratabilir mi uygulama lara bi nevi güncelleme

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Telefonu aldığımdan beridir sorun yaşamadım :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

mkkozanmk

Üye
ya hu adam bir çözüm paylaşmış belki sorun yaşayanlar vardır.

asigsasi

asigsasi

Üye
ya hu adam bir çözüm paylaşmış belki sorun yaşayanlar vardır.

iyide bizde kötü birşey demedik ki biz sorun yaşamadık dedik bu konu gereksiz demedik konu kilit demedik gereksiz mesaj yazıp ortalığı kasmayın lütfen

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
coolasker54

coolasker54

Üye

iyide bizde kötü birşey demedik ki biz sorun yaşamadık dedik bu konu gereksiz demedik konu kilit demedik gereksiz mesaj yazıp ortalığı kasmayın lütfen
abovvv adam püskürttü yâla (: sakin üstad.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
çözen var mı bu yöntemle sorunu

ümran

Üye
Arkadaşlar çoğu symbian^3 kullanıcısı, her yolu denese de python uygulamalarını çalıştıramıştır. Ben de bu sorunu yaşıyordum ve dün gece çözdüm!

Öncelikle telefondaki bütün python uygulamalarını kaldırın.

Sonra şu adresten python 2.30'u indirin: http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-691644.html

Sonra, istediğiniz python uygulamasını "depo hafızası e:" ye kurun ve çalıştırın. Başka bir yere kurarsanız çalışmıyor!

Yorumlarınızı bekliyorum :)

python ndir kardş

Software95

:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt