varolmusa
Üye
Hayır gecemezsiniz abone alımına tüm paketler kapandı siteyi guncellemediler o yüzden yazıyorŞimdi arkadaşlar !
Pttcell in Gurur paket i var Babam ile Kardeşim numarasını pttcell e taşıdık faturalı "19 TL e 1000Dk 1000Sms 2Gb internet " süper bir paket bende turktelekomdan geçiş yapacam fakat taaddüt um olduğu için gecemedim internet sitesinde girdiğim tarife detaylarında 2017 nin sonuna kadar abone alımı olduğu yazıyor ben geçemeyecekmiyim yani ?
▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ [_£_M_[emoji768]_£_] █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
Valla Vodafone a süper diyenleri pek anlayamıyorum, fiyat olarak taahüt2 yapmayınca neredeyse türkcell ile aynı okıtır fiyat , deneyimsiz müşteri hizmetleri , kendilerinden kaynaklı sorunu çözmek için bile senden para alan , İstanbul'un göbeğinde bir yerde ev içinde görüşme bile yapamadığın, müşteri hizmetleri tarafında da bir türlü çözüm alınamayan ama sadece fiyat olarak avantajı olan bir operatör, sistemlerinde ortaya çıkan hatalarda cabası... Tek diyeceğim Vodafone PişmanlıktırGeçin Vodafone'a Rahat Edin Çok İyi Operatör. Tek Sıkıntısı Turkcell'deki Gibi Numara Engelleme Servisi Yok Tek Sıkıntısı O. Yoksa Süper Operatör
hocam kolay gelsin pttcell faturalı beklenen tarife + sınırsız net paket tarifem vardı ptt - ttelekom a geciyormus peki ne olcak sınırsız netim kaldırılırsa cok yuklu faturalar gelirse ne yaparım ;(Hayır gecemezsiniz abone alımına tüm paketler kapandı siteyi guncellemediler o yüzden yazıyor
Taahhüt verdiyseniz taahhüt bitene kadar kullanmaya devam edersiniz sonra turktelekom tarifelerinden birine geçmenizi gerekiyorhocam kolay gelsin pttcell faturalı beklenen tarife + sınırsız net paket tarifem vardı ptt - ttelekom a geciyormus peki ne olcak sınırsız netim kaldırılırsa cok yuklu faturalar gelirse ne yaparım ;(
Ben ilk cıkan Pttcell Tarifesi kullanıyorum 14 tl olan ne olcakTaahhüt verdiyseniz taahhüt bitene kadar kullanmaya devam edersiniz sonra turktelekom tarifelerinden birine geçmenizi gerekiyor
bunu yazarken o an aklın başka yerdeydi sanırımTürk telekom pahalı yahu bu iyi olmadı . Paketler aynen devam etse bari
Taahhüt bitene kadar kullanmaya devam edeceksiniz bitince turktelekom tarifelerinden birine geçmenizi gerekiyorBen ilk cıkan Pttcell Tarifesi kullanıyorum 14 tl olan ne olcak
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahattüt yok bendeTaahhüt bitene kadar kullanmaya devam edeceksiniz bitince turktelekom tarifelerinden birine geçmenizi gerekiyor
Taahhüt yoksa bilmiyorum nasıl yaparlarTahattüt yok bende
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana paket bitince Pttcell den mesaj geliyor kapansa gelmemesi gerekirBaşka operatöre tasınaması gerekiyor diye biliyorum
Bana 27 tl olan paket önerdilerNe gibi paketler dediler kardeşim beni de aradılar da açamadım galiba paket satışı için arıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?