cybershot21
Üye
pspye oyun yüklemek için öncelikle pspnin kırılmış olması lazım
Yahu psp hacklenmesi gerekiyo burda adamlar 60 tl ye yapıyolar ama para vermek istemiyorum ben benim pspnin system sofware si 5.03 ChickEN acaba bununla bi ilgisi varmı yada hackleten arkadaşlarda ne yazıyor nerden bakacağını bilmeyenler psp de settings bölümüne girin system settings e girin en alttan 2. olan system informationa bakın hackleme yolunu bilen varmı bu yada versiyonunu nasıl düşüreceğimizi bilen varmı varsa yardım etsin lütfen
--------------- Ekleme ---------------
psp hackletmek versiyonunu değiştirtmek anlamına geliyor bu versiyonunu değiştirme yöntemini elbet bilen biri vardır ama bizimle paylaşmaz çünkü gözlerini para bürümüş sanki para herzaman yanlarında olacak bilenler anlatsın
öncelikle pspnde custom firmware olmalı yani kırmalısın pspyi yoksa olmaz bunun için chickhen gen a b c falan var araştır biraz bulursun . sonra oyunları kırınca iso diye yer gelir oraya iso formatında indirdiğin oyunları at tamam
--------------- Ekleme ---------------
en baştan pspnizin versiyonu 5.03 olmalı daha düşük olanlar 5.03e yükseltsin
başlamadan pspden restore system settings yap ve hafıza kartına format at. şmdi dostum öncelikle bu dosyayı indirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu hen dosyası önce pspmizi hen yapacaz. buradaki h.bin dosyasını ana dizine at diğer resim dosyalarınıda işte pspnin resim yerine at sonra pspden fotoğref kısmına gel fotolar olacak ordan hızlıca aşaı in yeşil bir ekran gelip psp tekrar başlayacak olmazsa tekrar dene olana kadar eğer yeşil bi ekran gelirse system information kısmına bak chickhen yazısını
görürsen tamamdır. şimdi pspmizi chickhen yaptık. sıra gen c yi yüklemekte link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi yapacaklarınızı anlatıorum
PSP nizi bilgisayarınıza USB ile bağlayın
rarın içindeki PSP klasörünü çıkartın
PSP klasörünü kartınızın ana dizinine atın
Dosyaların aktarılmasını bekleyin ve USB moddan çıkın
X ile 5.03 GEN-C Dosyasını çalıştırın sınra X tuşu ile normal yüklemeyi yapın.
Yükleme bitince yeniden başlatma işlemi için X tuşu ile onay verin.
tebrikler artık pspniz kırılmış durumda şimdi iso klasörüne attığınız bütün iso oyunları oynayabilirsiniz .... hepsini tek tek yazdım umarım yardımcı olmuşumdur.
O link dogrumu değilmi bakabilecek durumum yok ama başka bir PSP Gen-C dosyası internetten indir onunla dene... Rardan çıkartınca PSP dosyasını usb ile anadizine atıcaksınKardeşim merhaba. PSP ile alakalı bi yazı yayınlamışsın. gen - c 'ye kadar geldim herşey normal. fakat gen -c ile alakalı bi link vermişsin. indirdim ordan dosyayı fakat demişsinki için psp die bir dosya var demişsin fakat içinde sadece. EBOOT.PBP ve readme.nfo die iki şey var. PSP die bir şey yok. ben yine bunlara tek tek ayrıca beraber ana dizine attım fakat psp'nin içinde öyle bir şey bulamadım. videonun falan içine attım ama çalıştıramadım. Bana yardımcı olabilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?