PSP Genel Güncelleştirme..

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PSP Genel Güncelleştirme..
Arkadaşlar elinizde 1.00 model varsa bunu çeşitli nedenlerle 1.50, 1.51, 1.52 ve 2.00 yapmak isteyebilirsiniz. Ama şunu söyleyeyim korsan oyun oynamak istiyorsanız PSP'nizi 1.51, 1.52 ve 2.00'a güncellemeyin.Ben şahsen bu yüzden 1.00 PSP mi 1.50 Jap bir PSP'ye güncelledim.Ben güncellemeyi anlatırken 1.00'ı 1.50'e güncellermiş gibi anlatacağım.Ama zaten diğer sürümlerine de yükseltirken aynı yöntemi uygulayacağız.
Artık hangi sürüme artıracağınızı karar verdikten sonra bu işi nasıl yapacağız ona bakalım.


Elinizde Bulunması Gerekenler...


1-Önce çeşitli sitelerde bulabileceğiniz güncelleştirmeleri çekin.
2-Bir USB Kablosu veya card reader
3-En az % 50 şarjı dolu bir PSP.
4-PSP Şarj aleti



Önemli Not:

Aletinizin % 100 şarjı olursa daha iyi olur.Güncellemeyi yaparken PSP'niz bozulabilir.Bunun için ben ve Maxicep.Com ekibi hiçbir sorumluluk almamaktır.Yazının bu kısmında sonra mesuliyet sizin.Güncelleme PSP nizin bütünleşik belleğine işleniceği için yüklemeyi yaparken çok fazla eneji tüketir.Eğer şarjınız yeterli değilse PSP'nizin gitmesi içten bile değil.


Sonraki İşlemler...


1-PSP nizi USB Kablosuyla PC nize bağlayın.
2-Çıkarılabilir Disk\PSP\GAME klasörüne UPDATE adlı bir klasör yaratın.
3-Sonra indirdiğiniz güncellemeyi UPDATE klasörüne atın.(Sıkıştırılmış halden çıkararak, zipli halde değil)
4-USB Kablusunu çıkarıp PSP'nizin ms bölümünden güncelleştirmeyi yüklemeyi başlatın.Sizden şarjınızı takmanızı isteyecek takın.
5-Yükleme işlemi bittiğinde PSP'nizi yeniden başlatın artık güncelleştirilmiş bir PSP'ye sahipsiniz.
PSP nizin güncellemeyi yaptığından emin olmak için System Settings'ten System Informationa girin oradan PSP nizin sürümüne bakabilirsiniz.



Not:Güncellemenizi iyi seçin. PSP'nizi güncelleştirdikten sonra tekrar eski sürüme veya sürümlere dönmeniz imkansızdır. 2.00dan 1.50'ye dönüş hariç hiçbir downgrade mümkün değildir...
 


serkandemirel76

Üye
selam dostum benim psp 2.00 versiyon 1.5 yaparken bir sorun olur mu?

ona göre card reader ve osb kablosu alacagım

tesekkürler
 
Shadowman07

Shadowman07

Üye
dikkatli yaparsan bi sorun olacağını zannetmiyorum..
 
enes442

enes442

Üye
bende hiç sorun cıkmadı yaptım oldu saolasın
 
Leontr

Leontr

Üye
yoo eski sürümlere dönmeyi bırakın.sürümünüze uymayan oyunlar için kendi sürümünüzü kendinizin seçebildiği bi program wardı elimde onu bulabilirsem siteye koymaya çalışıcam
 
Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
Benimkinin Sürümü 2.82 nedir bu sürüm olayı :D
 

ibodrum

Üye
Ya lütfen bana yardımcı olun. Ben invizimals adlı oyunu aldım benim psp 6.20 bu oyunu oynamam için 6.31 olması gerekiyor pspden update yapmayı denedm olmadı napabilirim acaba.
 

burrkii

Üye
bende psp 3004 var her oyunu açıyo açmadığı zaman format atıyom açı yo format atmayı bilmeyenler dur öğretiyim :D settings/system/ settings/restore default settings bas yes yes git formatı atar psp yeniden baslar ve 0 psp gibi olur her oynu açar :bye2:
 

farkoo

Üye
ben sürüm 6.37 yi indirdim direk EBOOT adlı bir dosya geldi zip değil çıkarılmış halde sonra dediğini yaptım game de memory stick i açtın yok birşey hiçbirşey yok bir de ben psn den (playstation netwrok) den indirdim bide ben psp mi ingiltereden aldım o 3003 ve kırık değil nasıl güncellerim
 


Üst Alt