Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
E 65 ***** Hata Veriyor

--------------- Ekleme ---------------

Sertifika Hatası Veriyor Yardımcı Olursanız Sevinirim

sertifikalandırman lazım :nono:

e 65'im var. 2. dosyada güncelleştirme hatası veriyor. ne olduğunu bilen var mı acaba?

2. dosya drm common solutions diye bir programın crackli versiyonudur.eğer güncelleştirme hatası alıyorsan muhtemelen drm common solutions ın daha yüksek bir versiyonu yüklüdür.uygulama yöneticisinden drm common solutions programını kaldır ve tekrar dene olacaktır:oke:

byfatality

Üye
ÇALIŞMADI BENDE denedim yüklendi full pro gösterdi fakat ne kumanda saçtiysem not sported diyip kapanıyor nokia 5700 denedim olmadı bilginize teşekkürler bu arada emeğe saygı

hafrix

hafrix

Üye
ya arkadaşlar bu n 73 te remote kumanda programı sorununu çözen biri yokmu ya vallah artık bunu araya araya bir hal olsum neyse beklemeye devam inşallah en. kısa zamanda bulurlar.

isyan_koko

Üye
çok tşk ederim gerçkten güzel bir çalışma

senay

Üye
telefonum n73, ilk 2 dosyayı yükledim ama 3."*****.Unsigned.sis" dosyası telefona yüklenmiyor... sertifika hatası diyor, becerebilen var mı?

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
telefonum n73, ilk 2 dosyayı yükledim ama 3."*****.Unsigned.sis" dosyası telefona yüklenmiyor... sertifika hatası diyor, becerebilen var mı?

arkadaşlar 3. dosyayı sertifikalamadan yükleyemezsiniz. lütfen dikkatlice okuyun açıklamaları

technonur

technonur

Üye
dosyayı sertifikalandırman gerekiyor o yüzden öyle bir hata veriyor

barisyaman

Üye
yaff arkadaşımm bu bendeen lisanss istiyorr şu üçüncüü craklı dosyayıda atıorumm serftifika hatasıı verioo onuda sertifikalandırıcass fakat bu sertifikalama işlemınde IMEI numarasınıı istiyoo bu telefonn clonlama olaylarıı varr o yüsdenn vermekk istemiıorumm benımm eskii telefonum clonlanmışş ve kullanım dışıı kalmnıştıı aynı durmu bi daha düşmek istemiıorumm bu IMEI numarını vermeden baska türlü sertifikalandırma işlemıı yapamasmıyıs???????

McGayveR80

McGayveR80

Üye
ya arkadaşlar şu psiloc un kendi sitesinden indirdiğimiz dosyaları nasıl ekliyoruz? bi yöntem göstermezseniz mecburen bluetoothtan update yaptırtmaya çalışacağım

hafrix

hafrix

Üye
ben bıktım bu tv remote olaylarında ya bizde yüklemiyelim merak etmiyelim arkadşalar zaten bu sertifika işi benim canımı sıkmaya başladı anlamıyorumya ondan olsa gerek neyse arkadaşlar belki bulan olur bu programı bizide kurtarır hadi hayırlısı diyelim başka yapacak bir şey yok.

arifgurbuz

Üye

Evet arkadaşlar en sonunda herkeste çalışan uzaktan kumanda programı...

.rar ın içinden çıkan dosyaları sırasıyla şu işlemlerle kurunuz;

1-- İlk olarak 1.irRemote.Setup.SIGNED.Do.Not.Resign.sis dosyasını kurun
2-- Daha sonra 2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign.sis dosyasını
3-- en son olarak 3.*****.Unsigned.sis dosyasını sertifikalandırıp yükleyin

işte hepsi bu kadar artık merakla beklediğiniz uzaktan kumanda programınızı full olarak kullanın :bigstar:

Önemli Not;
sertifikalandırma için; Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla) bu konuyu dikkatlice okuyunuz.

UYUMLU MODELER ;

5500, E50, E51, E60 E61, E61i, E65, E70, E90, N71, N73, N75, N80, N92, N93, N93i, N95,

Gardas benim nakia n 73 var sana zahmet bu programi benim telefonun numarasina göre ayarlarmisin gözumsu.. bu benim msn: [email protected] nokia n73 :352757016562505 ister meil at ister mesenede ver y.. sana zahmet bir dene gözumsun..:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

b_reisoglu

b_reisoglu

Üye
kardeş şimdiden teşekkür ediym dosyayı indirdim şimdi de sertifika yapıcam n95 e bakalım çalışacak mı:oke:
arkadaşım bende de n 95 var sertifika işlemleri dahi hepsini yaptım bir turlü çalıştıramadım sen yaparsan nasıl olduğunu anlatırsın dimi

gangster11

Üye
arkadaslar bir türlü sertifikalandıramadım. bilen biri varsa lütfen yardım edebilir mi?!?!?!... imei : ( 359568010281189 ) Adresim : ( [email protected] ) bunun yuzunden kafayı yıcem ya!!!:megafon::megafon::vur:vur

hafrix

hafrix

Üye
ya arkadaşlar ferhat tunç arkadaşımızı bunu ilk yayınladı ama biz bir türlü kuramamıştık bu yine aynı program bize biri bunu açıklaasa iyi olur ya çokta anlaşılan işe yarıyor ama birileri çıkar inşallah .

cemee

Üye
:oke:

Evet arkadaşlar en sonunda herkeste çalışan uzaktan kumanda programı...

.rar ın içinden çıkan dosyaları sırasıyla şu işlemlerle kurunuz;

1-- İlk olarak 1.irRemote.Setup.SIGNED.Do.Not.Resign.sis dosyasını kurun
2-- Daha sonra 2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign.sis dosyasını
3-- en son olarak 3.*****.Unsigned.sis dosyasını sertifikalandırıp yükleyin

işte hepsi bu kadar artık merakla beklediğiniz uzaktan kumanda programınızı full olarak kullanın :bigstar:

Önemli Not;
sertifikalandırma için; Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla) bu konuyu dikkatlice okuyunuz.

UYUMLU MODELER ;

5500, E50, E51, E60 E61, E61i, E65, E70, E90, N71, N73, N75, N80, N92, N93, N93i, N95,

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
sertifika konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim özelden pm atsınlar imei

kuqmon

Üye
arkdaşım nereden yükleyeceğz bunu

PertagoS

PertagoS

Üye
Saol

Saol kardeşim mükemmel bir paylaşım bununla artık hel Tv emrimizde :pro:

:oke:

taliparslan

Üye
arkadaşlar bu program bende var ama kullanamıyorum kullanım klavuzu varsa lütfen paylaşın sevinirim acil :d

fantaastic

Üye
cok cok tesekkurler kardes

Üst Alt