Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

zebil

zebil

Üye
Arkadaşım programı kurdum çalıştırdım signed'de tamam paylaşım için teşekkürler...
fekat hangi marka hangi cihaz kontrol ediyor aceba?
bunu bir yer den bulabilirmiyiz?

metintekin06

Üye
yahu kardeşim ilk mesajlarda da var programı bulduğunda daha yüklemeden teşekkür ettik.Yukarıdaki bikaç gün önceki mesajdada yazdım bütün detayları ile sertifikalandırmayı remote kodlarını telefon hafızasındaki datanın içine attık ama program çalışmıyor yukarılarda da benim notum var diğer birkaç arkadaşta çalışmadığını yazmış.hatta birtanesi de benim gibi tvnin dibine tutunca çalıştığını yazmış..ne manası kaldı o kadar yüklediğimiz yaptığımız işlerin şimdi ...bi cvp veren bile yok ,hadi bakalımmmm

erbeyy

Üye
içerisindeki 2. ve 3. dosya bozuk diyor nedenki

luupuus

luupuus

Üye
arkadaşlar ben yaptım nasıl yaptığımı açıklamak isterim:
önce linki ve imei numaramı pm abimize bildirip cer(yani o 3. dosyayı(sertifikalandırılması gereken) dosyayı) istedim oda bana yolladı sertifikalandırılmış dosyayı sonra başladım programı kurmaya önce 1dosyayı sonra 2.yi kurdum şimdi ise http://www.maxicep.com/symbian-dest...alama-islemi-yeni-maxicep-farkiyla-57299.html linkindeki konunun en sonunda bulunan SignSIS_GUI_v1.1_maxicep.com.rar isimli dosyayı indirip pc ye kurdum

kurduktan sora resimdeki program açılıyo daha sonrada resimdeki gibi yaptıktan sonra oluşturduğumuz .sis dosyasınıda telefona atıp kuruyoruz ve işlem tamam...
inşallah faydam dokunur

moshmec

Üye
eğer 2. ve 3. dosyaya bozuk diyorsa ilkini kurduktan sonra teli kapa aç ve sonra diğerlerini kur.

kanarya09

Üye
walla kardeş emeğine sağlık arçelik klımayı 3 metreden kontrol edebiliyorum ama şu an sertifila sorunu war inş. onu yakında halledecez

jaguar_ben

jaguar_ben

Üye
kardeş eline sağlık da 2.dosya Yani DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign.sis bozuk çıktı öyle olunca 3.cüyü de deneyemedim malesef :((

ttatl

ttatl

Üye
n73 sisx desteklio bu çalışmaz onda

aysse

Üye
bnim n80 3ü kurarken sorunludiyo

senkron75

senkron75

Üye
kardeş slm ben amatör olduğum için yazdıklarınızdan bişey anlamıyorum daha basit şekilde anlatır mısın veya msn in varsa görüşelim

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
birde türkçe olsa bunlar ii olur bee yinede emeğe sağlık ilerisi bekliyoruz

banastis

Üye
yaw arkadaşlar bu program nasıl kullanılıyor sölein lütfen arkiler

--------------- Ekleme ---------------

:aglabeyler nasıl calstıyoz ban acil yardım edin bi kulanamdım yükledik ama kulanmıyoruz

:aglabide uyduyuda calıştıryormu?? ve nasıl yapıyoz biri bana yazarsa cok memnun olocam:agla

kralxxxx

Üye
Ben Setifika Alamadım Ya Bu Programa Bana Yardımcı Olabilirmisin

zıpcık

Üye
ferhat tunç kardeşim benimde n 73 telefonum var iki programı indirdim ama crak olan programı kabul etmiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolasan kardeşim uymasada eline kuluna sağlık kardeş yapacak bir şey yok .

selam kardeş benimde n73 music edition var bende de dosya bozuk diodu ama sonra bikaç kez daha denedim en sonuda yükledi :D biraz azim :D yükleyecektir güzel paylaşım eline sağlık ..paylaşnın

tunç_62

Üye
arkadaşlar ben bitürlü yapamıyorum

sertifikayı bitürlü halledemedimmm

banastis

Üye
slm uyduyuda calıstırıyormu bu program bizde televizyon regal hicbi yapmadık bide uyduyuda calıstırıyormu uydu goldmaster bizim bu benim msn [email protected] bana lütfen yardımcı olun

olcayto18

olcayto18

Üye

Evet arkadaşlar en sonunda herkeste çalışan uzaktan kumanda programı...

.rar ın içinden çıkan dosyaları sırasıyla şu işlemlerle kurunuz;

1-- İlk olarak 1.irRemote.Setup.SIGNED.Do.Not.Resign.sis dosyasını kurun
2-- Daha sonra 2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign.sis dosyasını
3-- en son olarak 3.-.Unsigned.sis dosyasını sertifikalandırıp yükleyin

işte hepsi bu kadar artık merakla beklediğiniz uzaktan kumanda programınızı full olarak kullanın :bigstar:

Önemli Not;
sertifikalandırma için; Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla) bu konuyu dikkatlice okuyunuz.

UYUMLU MODELER ;

5500, E50, E51, E60 E61, E61i, E65, E70, E90, N71, N73, N75, N80, N92, N93, N93i, N95,

oyle diyosun da 6600 dada calısıyomu 2 cisi demo degıldır degıl mı?

fwerts

Üye
ustalar ben anlamıyorum bu işlerden imei veriyorum şu sertifikamı gönderseniz memnun olacağım saygılar 357651015710089 n73 e mail [email protected] şimdiden teşekkürler bekliyorum

isunman

isunman

Üye
kardeş bende n95 var sertifika işlemini yapamiyorum yardım lutfen çok ugrastım

nofear_noaf

Üye
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bütün paylaşımcılar çok iyi.Bende bu dosyayı 3,4 gün önce bir p2p programından indirdim N73 ME telefona yüklemeye çalıştım hep bozuk dedi hatta hala klasörümde duruyor symbian signedtan'ta sertifika alıp ***** dosyasını sign yapamadığım için emin olamadım ve o yüzden upload yapmadım ancak arkadaş herhalde çalıştırdıki upload yaptı emeğine sağlık ancak ne sertifikamız var ne de bu program çalışıyor offff!!

Üst Alt