Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

ankarali2007

Üye
Super Super Olmus

marvelboy

marvelboy

Üye
ben denedim ve çalışıyor hemde full cok tesekkurler ama irremote.psiloc.com daki ir uzantılı dosyaları nasıl upload edeceğiz?

hafrix

hafrix

Üye
ya kardeş emeğine sağlık ama nasıl indircem anlamış deyilim yardımcı olursanız sevinirim

faruk20127

Üye
ferhattunç kardeş bişey söyliyecem bu programı ben hala yükleyemedim bu cer dosyası neyin nesi kardeş okudum ama bişey anlamadım cer dosyasını nasıl sağlarım yani başka yolu yok mu. olmazsa ben sana imei nosunu vereyim ama nasıl???

hafrix

hafrix

Üye
ya ferhat tunç kardeşim ben bi türlü bu proramı yükleyemedim ama telefon nomarını versen seni arasam sende bana yardımcı olsan olmazmı şimdiden çok teşekürler ederim,

anar185

Üye
Arkadashlar Bende chalihdi amma limited yazir bilmiyorum ben sertifkatlashdiramadimmi ne.bana biri yardim ede bilirmi?

Kullanici-ismi

Üye
Arkadaşlar benim telefonu tvye çok yakından tutmayınca çekmiyor ne method 4 filan denedim ama fayda etmedi başka bir ayarlama var mı?

Bende de aynı sorun yaşanıyor neden böyle oluyor acaba bi bilen varmı?

g0dsp3LL

Üye
su Anda Telefona ılk ıkı Dosyayı Kurdum Sertıfıkalandırmayı Beceremedıgım ıcın ***** Dosyasını Kurmadım Bırısı Sertıfıkalandırmayı Bana Ozelden Anlatabılırse Cok Mutlu Olurum Simdiden Saolun

bulentin03

Üye
kadeş ben sana imei numaramı vereyim sen bana sertifikalandır bana haber yolla ben burdan indireyim imei 359738008802094 ok adrese haber yaz bilgim olsun [email protected]

kalwiremi

Üye
kanka ya ben bu sertifikalandırma işlemini yapamıyorum bi annatsan ya bana :(:sukur:

g0dsp3LL

Üye
YARDIM EDECEK YOKMU KIMSE YA SERTIFIKALANDIRAMIYORUM ANLAYAN BIRISI OZELDEN MSN BIRAKSA YADA IMEI BIRAKSAM SERTIFIKALANDIRSA OLMAZMI :utan

--------------- Ekleme ---------------

G[ı]alıba Yardım Edecek Kımse Yok :([/ı]

eayvali

Üye
nokia e 65'te çalışmıyor mu?. daha 2. dosyayı yüklerken telefon güncelleştrime hatası veriyo.

g0dsp3LL

Üye
Ya Bırde ımeı Numaraı Buraya Bıraksam Sertıfıka ıcın Bır Yardım Edemezmısınız 356438014242582 Yardim Lütfen :s

ayberk4434

Üye
yha bunun yerıne dırek ******ı wersenız_??????????

5vvvvvv

Üye
e 65'im var. 2. dosyada güncelleştirme hatası veriyor. ne olduğunu bilen var mı acaba?

hgbhgb

Üye
ne diyim abi büyüksünüz. emeklerinize sağlık bilgisayarınıza internetinize zeval gelmesin

corsair

Üye
Eline sağlık, emekleriniz için Allah razı olsun. Eyvallah

keremerson

keremerson

Üye
saol

ahmetxp

Üye
E 65 ***** Hata Veriyor

--------------- Ekleme ---------------

Sertifika Hatası Veriyor Yardımcı Olursanız Sevinirim