Psiloc irRemote Uygulamasını Sertifikalandırmadan Full Olarak Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadşlar ben tek program olarak indirdim hiç bişi yapmadım direk yukle çalıştır yaptım süper bişi

msarikan

msarikan

Üye
toprak kardes ben sana hala inanıyorum ve cozum bulacagına ınanıyorum.. bid eduyduguma gore bazı avrupa sitelerinde imei veriyormussun sana lisans numarasını veriyormus acaba k-e-y-g-e-n.exe simi vardır? onu bulamazmıyız.. bu rada senin calısmalar ne alemde gelişme varmı?

msarikan

msarikan

Üye
torak kardes nerelerdesin?.......

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kusura bakma haber editörü oldum prolarla fazla ilgilenemiyorum. Ama üstünde çalışıyorum arasıra... k*e*y*g*e*n*i satın aldığımız zaman verirler.. Fakat bu sefer k*e*y*g*e*ini vereceklerini sanmıyorum çünkü bu proya çok büyük izdiham var..... Sevgiler!!!

kozluca21

kozluca21

Üye
Evet arkadaşlar bende sizler gibi psiloc kumanda programına kafayı takmıştım ama ne yaptımsa bi türlü başarılı olamadım sonra araştırırken karşıma OPDA diye bir site çıktı site çince, ama bu forumda dahil olmak üzere siteye nasıl girileceği ve neler yapılacağı resimli bi şekilde anlatılmaktadır. sitenin amacı geçici sertifika vermek geçici dediysem tamı tamına 3 yıllık zaten 3 yıla kim öle kim kala ben sertifikamı aldım şimdi istediğim her programı sertifikalayıp kuruyorum rotateme,irremote,smart setting, vb. gibi bir çok önemli programı artık rahat rahat kullanıyorum tavsiye ederim bence artık toprak kardeşimizi fazla sıkmayalım o da forumdaki işini aksatmasın bu arada kutlarım toprak editör olmuşsun:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bende sizler gibi psiloc kumanda programına kafayı takmıştım ama ne yaptımsa bi türlü başarılı olamadım sonra araştırırken karşıma OPDA diye bir site çıktı site çince, ama bu forumda dahil olmak üzere siteye nasıl girileceği ve neler yapılacağı resimli bi şekilde anlatılmaktadır. sitenin amacı geçici sertifika vermek geçici dediysem tamı tamına 3 yıllık zaten 3 yıla kim öle kim kala ben sertifikamı aldım şimdi istediğim her programı sertifikalayıp kuruyorum rotateme,irremote,smart setting, vb. gibi bir çok önemli programı artık rahat rahat kullanıyorum tavsiye ederim bence artık toprak kardeşimizi fazla sıkmayalım o da forumdaki işini aksatmasın bu arada kutlarım toprak editör olmuşsun:oke:

Çok teşekkürler kardeşim... Darısı sizin başınıza ;) :spr

YARBAY219

Üye
lazım dı iyiy oldu

ayhanzeybek

Üye
1 of 10 day-nedemak bilmiyomusun sen.10 günlük test programının 10/1 desiniz diyor.yarın 10/2 öbür gün 10/3 diyecek okeymi...

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
1 of 10 day-nedemak bilmiyomusun sen.10 günlük test programının 10/1 desiniz diyor.yarın 10/2 öbür gün 10/3 diyecek okeymi...
Evet kardeşim ama tam olması için benim ilk sayfada vermiş olduğum dosyaları E: sürücüsü yerine C: sürücüsüne atın ;) :spr

melihpinar

Üye
bende n95 var yazılanları adım adım uyguladım (ki zaten yapılacak çok bişeyde yok) ancak programı çalıştırınca invaild license uyarısı veriyor.. bi fikri olan var mı

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
E yazdığım yerler C olacak yani telefon hafızasına atacaksın...

melihpinar

Üye
hafıza kartının içinde söylediğin klasörlerin içine attım 4 sefer denedim her seferinde de eski dosyaların hepsini elle sildim ama yine olmadı yine olmadı, lisans geçersiz diyor. ve hiç açılmıyor program

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim hafıza kartına atmicaksın...
Telefon hafızasına atacaksın

macline

macline

Üye
Toprak karışmak gibi olmasın kardeşim ama Galiba anlatım hatası var.

Arkadaşlar programı hafıza kartına mı yoksa telefona mı kuracakları konusunda kararsız. Hafıza kartına kuranlar ne yapmalı telefona kuranlar ne yapmalı ?

Bunu ayrı ayrı 2 konuda toparlarsan Heralde sende rahata erersin Kardeşim ;) Kolay gelsin iyi çalışmalar.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Toprak karışmak gibi olmasın kardeşim ama Galiba anlatım hatası var.

Arkadaşlar programı hafıza kartına mı yoksa telefona mı kuracakları konusunda kararsız. Hafıza kartına kuranlar ne yapmalı telefona kuranlar ne yapmalı ?

Bunu ayrı ayrı 2 konuda toparlarsan Heralde sende rahata erersin Kardeşim ;) Kolay gelsin iyi çalışmalar.
saol kardeşim;)

xkadir61

xkadir61

Üye
sağol güzel paylaşım.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
İmzan çok güzel bakıyorumda :ok2: bu arada teşekkürler :)

xkadir61

xkadir61

Üye
ee dostlar sağolsun.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsun dostlar saolsun :ok2:

Üst Alt