z.ibra
Üye
-
Konu Sahibi
-
500 gb evet dahili hdd yi değiştirmek aklıma yeni geldi 2tb ssd almayı düşünüyorum hem daha hızlı olurKonsolun kendi HDD si yok mu? Neden ayri bir HDD aldın? Formatlayıp tekrar dene. Taşınabilir HDD ye oyun kurup oynamak saçma. Taşınabilir HDD lerin okuma yazma hızları düşük olur. Konsolun kendi HDD si ne kadar? Konsolun kendi HDD sini yükseltmek yerine gidip tasinabilir HDD ye Ps4 oyunlarını kurmaya çalışıyorsun.
Ben pek anlamam konsol tamir değişim işinden. Sen en başta konsolun HDD sini değiştirmek yerine harici almışsın. Konsolun kendi HDD si yetmiyor mu? Konsol tamir eden bir yere götür onlar takarlar.500 gb evet dahili hdd yi değiştirmek aklıma yeni geldi 2tb ssd almayı düşünüyorum hem daha hızlı olur
Eyvallah abi . Kendi hdd'si yetmiyor büyük ihtimalBen pek anlamam konsol tamir değişim işinden. Sen en başta konsolun HDD sini değiştirmek yerine harici almışsın. Konsolun kendi HDD si yetmiyor mu? Konsol tamir eden bir yere götür onlar takarlar.
Ssd alıp kullan . Yavaşlıktan sıkılmadın ya farkında değilsin ya da paran yok500 gb evet dahili hdd yi değiştirmek aklıma yeni geldi 2tb ssd almayı düşünüyorum hem daha hızlı olur
hikaye oyunları 100 gb tan başlıyorKonsolun kendi HDD si yetmiyor mu?
bu usb hdd yi testlerini yapıp satiym alcam inşallahSsd alıp kullan . Yavaşlıktan sıkılmadın ya farkında değilsin ya da paran yok
dahili hdd nin değilşebileceğini yeni öğrendim deSsd alıp kullan . Yavaşlıktan sıkılmadın ya farkında değilsin ya da paran yok
dahili hdd nin değilşebileceğini sonradan öğrendim deSsd alıp kullan . Yavaşlıktan sıkılmadın ya farkında değilsin ya da paran yok
10 tane oyun kurma. 2 3 tane oyun kur ayrıca her oyun kurulum yapmıyor hdd yehikaye oyunları 100 gb tan başlıyor
Mesaj birleştirildi:
bu usb hdd yi testlerini yapıp satiym alcam inşallah
Mesaj birleştirildi:
dahili hdd nin değilşebileceğini yeni öğrendim de
Mesaj birleştirildi:
dahili hdd nin değilşebileceğini sonradan öğrendim de
her seferinde sil yükle uğraşamam. Üstelik oyunları korsan yüklediğim için önce dosyayı sonra dosyadan oyunu kurmam gerrkiyor. Ve sadece hikaye değil call of duty rocket lig wwe gta gibi bitirip silmeyeceğim oyunlar olduğu için en az 1 tb şart.10 tane oyun kurma. 2 3 tane oyun kur ayrıca her oyun kurulum yapmıyor hdd ye
Birader bende de PS3 var. Orijinal oyunlarını da korsan oyunlarıda oynayıp bitirdikten sonra silip yeni oyunları kurup oynuyorum sorunsuz çalışıyorlar. Bu konsollar bunun için yapıldı. Ayrıca hikayeli oyunlar çok uzun olduğu için 3 tane sağlam oyun kursan zaten bitirmen 1 2 ayı bulur.her seferinde sil yükle uğraşamam. Üstelik oyunları korsan yüklediğim için önce dosyayı sonra dosyadan oyunu kurmam gerrkiyor. Ve sadece hikaye değil call of duty rocket lig wwe gta gibi bitirip silmeyeceğim oyunlar olduğu için en az 1 tb şart.
GTA mı kalmış artık 13 sene olmuş. Bir kere oynadım 5 i PC de ondan sonra daha da yüzüne bakmadim. Online modunu rockstar games bu kadar uzun sure canlı tutmasaydi çoktan unutulup gidecekti. Oynadığım en kotu GTA oyunu.Birader bende de PS3 var. Orijinal oyunlarını da korsan oyunlarıda oynayıp bitirdikten sonra silip yeni oyunları kurup oynuyorum sorunsuz çalışıyorlar. Bu konsollar bunun için yapıldı. Ayrıca hikayeli oyunlar çok uzun olduğu için 3 tane sağlam oyun kursan zaten bitirmen 1 2 ayı bulur.
içinde zaten sadece 1 hikaye oyunu var. Kardeşimle sürekli fifa oynamaktan sıkıldık bi açar wwe oynarız sıkıldık cod oynarız sonra çıkar mk oynarız kuzenlerim gelir rocket lig oynarız çıkar 2v2 pes atarız benim derdim hikaye oyunu değil yani.. Gta 5 e gelince ps3 te bitirememiştim ondan sonra oynama şansım olmadı. Çok da severim kendisini . Napalım ps5 yada sistemimiz yok ki gta 6 alalımBirader bende de PS3 var. Orijinal oyunlarını da korsan oyunlarıda oynayıp bitirdikten sonra silip yeni oyunları kurup oynuyorum sorunsuz çalışıyorlar. Bu konsollar bunun için yapıldı. Ayrıca hikayeli oyunlar çok uzun olduğu için 3 tane sağlam oyun kursan zaten bitirmen 1 2 ayı bulur.
Mesaj birleştirildi:
GTA mı kalmış artık 13 sene olmuş. Bir kere oynadım 5 i PC de ondan sonra daha da yüzüne bakmadim. Online modunu rockstar games bu kadar uzun sure canlı tutmasaydi çoktan unutulup gidecekti. Oynadığım en kotu GTA oyunu.
Direk SATA standartı üzerinden almak daha mantıklı M.2 disk takılsa bile zaten vereceği hızın tamamını alamayacağı için ve onların ısınması da ayrı bir dert olduğu için daha çok külfet.Dahili HDD'i eğer SSD ile değiştireceksen çok ama çok dikkat etmen gereken bir konu var. Bildiğim kadarıyla PS4'ün dahili HDD'i SATA arayüzüne uygun. Yani senin mutlaka SATA SSD alman lazım. Eğer ki NVME yada M2 SSD alacaksan SATA dönüştürücü lazım. En iyi 2 TB SATA SSD alman ve bunu dahili HDD ile değişmen.
Yani yavaşlık çoğu insan için o kadar da büyük kıstas değil aslında.Ssd alıp kullan . Yavaşlıktan sıkılmadın ya farkında değilsin ya da paran yok
Eli kırık değilse gayet de yapar. Tamir işi yapıp da düzgün hakkıyla isini yapan adama hiç denk gelmedim ne hikmetse. Format atmaya 1000 lira SSD değiştirmeye 600 isteyen bir zihniyete hayatta para kaptirmaya gerek yok. Zaten vida da arttırıyor %90'ı orası da ayrı konu.Sen al konsolu götür bir tane düzgün temiz iş yapan konsol tamircisine anlat durumu HDD değiştirmek istiyorum de 1tb oluyorsa taksinlar. Konu da kapansın. Eğer bilmiyorsan kendi basina birşey yapma. YouTube dan falan video izleyerek kendi başına konsol tamir edilmez ve parça degistirilmez.
Birader ikinci el elektronik tamiri sakat iş. HDD değiştireyim derken makineyi komple bozarsa yazık olur. Benim bulunduğum şehirde konsol tamiri yapan çok güzel yerler var. PS3 kollarını yıllar önce çok ucuza tamir ettirmistim hala daha kullanmaya devam ediyorum..götüreceğin yeri bilirsen uygun fiyata taktirabilirsin. Kendi iyiliği için söylüyorum. Uğraşmak isterse de kendi bileceği iş. Bizim ulkemizde konsol fiyatları almış başını gidiyor. Pandemide 1000 TL ye aldığım PS3 u hala aktif kullanıyorum. Bugün ikinci el PS4 ü PS5 fiyatına satiyorlar. Ben kolları o zaman 170 TL ye tamir ettirmistim.Eli kırık değilse gayet de yapar. Tamir işi yapıp da düzgün hakkıyla isini yapan adama hiç denk gelmedim ne hikmetse. Format atmaya 1000 lira SSD değiştirmeye 600 isteyen bir zihniyete hayatta para kaptirmaya gerek yok. Zaten vida da arttırıyor %90'ı orası da ayrı konu.
kendi başıma yapmıycam heralde elektronikten pc den parça değişiminden anlayan dayım var o halleder. Ayrıca tamirciye bir ssd parası daha verememSen al konsolu götür bir tane düzgün temiz iş yapan konsol tamircisine anlat durumu HDD değiştirmek istiyorum de 1tb oluyorsa taksinlar. Konu da kapansın. Eğer bilmiyorsan kendi basina birşey yapma. YouTube dan falan video izleyerek kendi başına konsol tamir edilmez ve parça degistirilmez.
Tebrikler taktığında bi foto isterizkendi başıma yapmıycam heralde elektronikten pc den parça değişiminden anlayan dayım var o halleder. Ayrıca tamirciye bir ssd parası daha veremem
kendi başıma yapmıycam heralde elektronikten pc den parça değişiminden anlayan dayım var o halleder. Ayrıca tamirciye bir ssd parası daha veremem
inşallah...Tebrikler taktığında bi foto isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?