delimatkap
Üye
işlemci boş yere çalışıyor yardım edin !!!
arkadaşlar dediğim gibi tam boş boş olmasada ben google chrome de 2-3 sekme aynı anda açıyorum birden işlemci hızlanmaya başlıyor hiç bir şey yokken %15 in altında çalışıyor ama google chrome veya counter strike 1.6 oynuyorum işlemci hızlanıyor ilk aldığımda böyle değildi
7-8 ay oldu bilgisayarı ala sistemim şöyle >>>
asus p8h61-m lx r2.0 intel h61 soket 1155 ddr3 1333mhz vga anakart var
intel core i5 3570 3.40ghz 6mb önbellek 22nm
kingston 8gb 1600mhz cl11 ram
sapphire hd4850 1gb 256bit gddr3 dx10
windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemim var
cooler master elite rc-430 500w mıdt atx pencereli siyah kasa var
sistem iyi sayılır neden bu kadar çok çalışıyor bu da resim >>>>>
resimde dediğim gibi bir görüntü yok ama bilgisayar daha yeni rahatladı bi 5-10 dk bilgisayarı kapattım yeniden açtım düzeldi ama 2-3 saat oyun oynuyorum oyun dediysem çok sistem isteyen oyun değil bi gta sa oynuyom ondan çıkıyom conter strike 1.6 oynuyorum böyle fazla gereksinim istemeyen oyunlar oynuyorum ama sildim hepsini bütün oyunları sildim oynicaklarımı baştan yükledim
bilgisayardaki yüklü programlar ve oyunlarım >>>
programlar ===>>>>
Google Chrome
Mozilla Firefox
avast! Internet Security 2014
PhotoScape
Driver Booster
oyunlar ===>>>>>
Battlefield 3
Battlefield 4
Battlefield Bad Company 2
CS Carbon 1.2v
FarCry 3
Fifa 2014
Hitman Absolution
Need for Speed Rivals
Need for speed Hot Pursuit
Outlast
Sniper Ghost Warrior 2
1 tb hdd 'kim var yerel disk c [439gb]-yerel disk d [492gb] yerel disk c ' ye hiç oyun yüklemiyorum hiç program yüklemiyorum sadece sistem kurulu oraya ne varsa oyun ,program,film,oyun setupları bu gibi şeylerin hepsini yrel disk d ' ye yüklüyorum şuan yerel disk d 'de 81 gb boş alan var acaba çok mu yükledim diye düşünüyorum bu kadar yüklemem sistemi bu dereceye getirir mi yardımcı olurmusunuz ne yapacağımı bilmiyorum
7-8 ay oldu bilgisayarı ala sistemim şöyle >>>
asus p8h61-m lx r2.0 intel h61 soket 1155 ddr3 1333mhz vga anakart var
intel core i5 3570 3.40ghz 6mb önbellek 22nm
kingston 8gb 1600mhz cl11 ram
sapphire hd4850 1gb 256bit gddr3 dx10
windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemim var
cooler master elite rc-430 500w mıdt atx pencereli siyah kasa var
sistem iyi sayılır neden bu kadar çok çalışıyor bu da resim >>>>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimde dediğim gibi bir görüntü yok ama bilgisayar daha yeni rahatladı bi 5-10 dk bilgisayarı kapattım yeniden açtım düzeldi ama 2-3 saat oyun oynuyorum oyun dediysem çok sistem isteyen oyun değil bi gta sa oynuyom ondan çıkıyom conter strike 1.6 oynuyorum böyle fazla gereksinim istemeyen oyunlar oynuyorum ama sildim hepsini bütün oyunları sildim oynicaklarımı baştan yükledim
bilgisayardaki yüklü programlar ve oyunlarım >>>
programlar ===>>>>
Google Chrome
Mozilla Firefox
avast! Internet Security 2014
PhotoScape
Driver Booster
oyunlar ===>>>>>
Battlefield 3
Battlefield 4
Battlefield Bad Company 2
CS Carbon 1.2v
FarCry 3
Fifa 2014
Hitman Absolution
Need for Speed Rivals
Need for speed Hot Pursuit
Outlast
Sniper Ghost Warrior 2
1 tb hdd 'kim var yerel disk c [439gb]-yerel disk d [492gb] yerel disk c ' ye hiç oyun yüklemiyorum hiç program yüklemiyorum sadece sistem kurulu oraya ne varsa oyun ,program,film,oyun setupları bu gibi şeylerin hepsini yrel disk d ' ye yüklüyorum şuan yerel disk d 'de 81 gb boş alan var acaba çok mu yükledim diye düşünüyorum bu kadar yüklemem sistemi bu dereceye getirir mi yardımcı olurmusunuz ne yapacağımı bilmiyorum